EA Sports va lansa Fifa 17 pe 29 Septembrie 2016

Photo of author

By Edward Ciolacu

EA sports anunță modificări spectaculoase pentru celebrul simulator de fotbal Fifa în acest an pentru Fifa 17.

Vechiul motor grafic Ignite va fi înlocuit cu Frosbite, ceea ce va face posibilă implementarea de animații mai complexe și randarea unei grafici mult superioare și mai realistă.
Va fi implementat modul „story” unde puteți juca, dacă doriți, rolul unui fotbalist pe nume Alex Hunter.
Un nou sistem inteligent cu o tehnologie îmbunătățită foarte mult vă va permite să poziționați jucătorii mai bine și să le dați roluri mai precise.
Noile tactici de atac vă vor permite să trimiteți pase mai precise, să mutați eventualii coechipieri din faţa șuturilor spre poarta și multe mici alte posibilități în plus faţă de actualul joc de a trece de defensiva adversă.
Se va face rescrierea totală a sistemului de așezare a echipei la loviturile libere și de colţ și modificarea sistemului de executare a loviturilor de la 11 metri.
Vor reface total a sistemul de interacționare fizică intre jucători, aceștia vor interacționa mult mai realist iar rezultatele unui duel la mingie vor fi influențate de abilitățile reale pe care le au cei implicați.
EA Sports dorește să reflecte foarte eficient abilitățile reale ale fiecărui fotbalist în joc și pentru asta va aduce noi animații precum și multe alte noi posibilități de driblinguri și control al mingiei.

Deocamdată acestea sunt noutățile pe care le-au făcut publice și încă nu se știe exact dacă și cum au îmbunătățit sistemul de control individual al jucătorului dându-i posibilitatea să atace decisiv mingia pentru deposedare aşa cum cereau mulţi jucători de Fifa sau au rămas la sistemul defensiv de grup. Vom afla împreună după 29 septembrie.