Cristiano Ronaldo contract cu Nike de 162 milioane de Euro

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, care evolueaza la clubul de fotbal Juventus Torino, a semnat un contract de sponsorizare fabulos cu firma de articole sportive Nike, Inc. pe 10 ani.

Cunoscutul star portughez de fotbal, Cristiano Ronaldo, care joaca in prezent pentru clubul de fotbal Juventus Torino, incaseaza suma de 16,2 milioane de EURO ( aproximativ 17,8 milioane DOLARI) de la compania americana de articole sportive, relateaza Der Spiegel.

Contractul a fost intocmit si semnat in anul 2016, intre Ronaldo si Nike pe 10 ani pana in anul 2026 si va fi valabil atata timp cat va juca pentru un club de top, chiar si pana la varsta de 40 ani.

Cristiano Ronaldo, va primi in urma performante remarcabile diverse bonusuri asa cum s-a intamplat cand a castigat Balonul de Aur in anul 2016 si 2017 cand a obtinut in plus 4 milioane EURO (aproximativ 4,5 milioane DOLARI).

Ronaldo a fost deacord sa poarte imbracamintea sport de la firma Nike, inca de cand evolua la Clubul de fotbal Manchester United, iar contractul sau cu Swoosh( logo-ul designerului Carolyn Davidson si al vanzatorului de imbracaminte sportiva american Nike), il face cel mai mare sportiv castigator al companiei, printr-un contract de sponsorizare, invingandu-i pe cei de la LeBron James, Roger Federer si Tiger Woods.

Pe langa contractul de sponsorizare cu Nike, Cristiano Ronaldo castiga un salariu anual de 31 de milioane EURO (aproximativ 34 milioane DOLARI), de la Clubul de fotbam Juventus Torino.

In viitorul apropiat, mai exact la lansarea in data de 24 septembrie 2019, a jocului video de simulare de fotbal FIFA 20 Legacy Edition-Nintendo, lui Cristiano Ronaldo i se ofera un rating de 93, inferior celui lui Messi care are un rating de 94, dar superior lui Neymar care are un rating de 92.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*