Uimitor! Lupta pe pamant intre militarii rusi si Extraterestri in toamna anului 1987!

,,In data de 13 octombrie 1987, o unitate militara a Uniunii Sovietice a tras intr-un OZN, care s-a prabusit. O echipa de militari s-a dus sa il cerceteze. Cinci extraterestri au iesit din nava si au ucis 23 dintre militari”. Halucinanta poveste este descrisa in revista Jurnalul Conspiratiei.

,,OZN-ul s-a prabusit, iar 25 de militari au fost trimisi in recunoastere. Dintre ei au supravietuit doar doi, care aveau sa povesteasca ulterior cum s-a petrecut primul conflict intre oameni si extraterestri. Acei martori au spus ca din nava ar fi iesit cinci fiinte umanoide, care s-au contopit intr-o sfera luminoasa. La scurt timp, sfera, care scotea sunete ascutite puternice, a explodat, iar cei cinci extraterestri au disparut. in urma lor, 23 dintre militarii trimisi in recunoastere au ramas «pietrificati»: corpurile lor, lipsite de viata, erau mult mai rigide decât cele ale mortilor obisnuiti si aveau consistenta pietrei”, precizeaza generalul Emil Strainu, in revista Jurnalul Conspiratiei.

Obiectul ar fi fost preluat de KGB

Potrivit publicatiei, nava extraterestra si cadavrele soldatilor au fost transportate in laboratoarele KGB, serviciul secret sovietic. Specialistii rusi ar fi concluzionat ca militarii au fost bombardati cu o sursa necunoscuta de energie, care, practic, i-a pietrificat, prin transformarea apei din organism intr-o substanta cu structura moleculara necunoscuta, nemaiintalnita pe Terra.

Povestea a fost facuta publica de un ofiter rus

,,In acea vreme, intre Statele Unite si Uniunea Sovietica exista un acord secret care prevedea sprijin si informare reciproca in cazul aparitiei pericolelor de origine cosmica sau pentru contracararea unui atac extraterestru. Acest incident, singurul caz de conflict deschis intre oameni si extraterestri, a fost ascuns insa de KGB. Abia in anul 1991, in urma dezmembrarii Uniunii Republicii Sovietice Socialiste, documentele au ajuns la americani. Povestea a fost facuta publica de un fost ofiter KGB, abia in anul 2001”, ne-a spus generalul Emil Strainu, doctor in amenintari neconventionale.

,,Armatele tuturor tarilor din fostul bloc socialist, semnatare ale Tratatului militar de la Varsovia, inclusiv România, aveau o intelegere comuna privind pregatirea unei riposte in caz de pericol de invazie extraterestra. Masurile specifice de contracarare trebuiau luate imediat ce se primea indicativul «Cosmos»”, a mai declarat generalul Emil Strainu.

Emil Strainu (general de armata in rezerva si membru fondator al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*