Vladimir Ilici Lenin este tanar din nou

Lenin e nemuritor si universal in spirit, litera sa e in functie de neam si de vremuri: Natiuni din toata Lumea, Uniti-va!


Written: 1974/
Lyrics: N. Dobronravov/
Music: A. Pakhmutova

Comentariu Fragmentarium Politic:

Da, magnificul Lenin e din nou tanar, cum spune cantecul. Dar si mai actual ca niciodata. El e cel mai stralucit model de mobilizare si lupta neslabita a Natiunilor contra Globalismului. Mintea sa geniala este mai inspiratoare ca oricand, pentru identificarea de noi si noi strategii si tactici care sa intareasca unitatea si solidaritatea tuturor Natiunilor impotriva Globalismului.

Sarcinile nationale ale marii revolutii leniniste au fost in linii mari indeplinite in tarile estice. Iesirea Estului din robie si din inapoierea economica, la care era sortit de capitalismul imperialist de la inceputul si mijlocul secolului trecut, se datoreaza titanului revolutionar rus Vladimir Ilici Lenin. Acest lucru nu trebuie uitat niciodata. Daca Lenin nu ar fi existat, el ar fi trebuit inventat, pentru ca sa fi fost posibile etapele prin care Romania a crescut uimitor, pana la lovitura de stat din anul 1989.

Sarcina revolutiei leniniste care nu a fost indeplinita este cea internationala, de eliberare a lumii de tirania capitalismului. In secolul XXI, capitalismul a trecut de la stadiul imperialist la cel globalist, dar esenta sa pradatoare este aceeasi, doar scara la care se manifesta este noua. El este ca un tigru infometat care umbla prin toata lumea dupa prada. Imuabila apreciere ii apartine lui Lenin. La fel ca si cea potrivit careia cruda bestie traieste sub masca umanitarismului.

O hilara masca umanitarista, de pilda, este recentul discurs demagogic al senatorului republican Mitt Romney, fost candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii, in anul 2012, care cunoaste perfect complicitatea bipartizana in inselatoria „alegerilor”. El il “ataca” pe Trump si il ,,menajeaza” pe Biden, doua capete ale Globalismului, care joaca farsa competitiei electorale din anul 2020. Dinapoia mastii umanitariste, Romney se arata ,,indignat” de campania sordida a alegerilor prezidentiale din Statele Unite ale Americii, sustinand ca aceasta este ,,nepotrivită pentru o tara libera si leaganul democratiei moderne”. Haidade! SUA sunt imaginea completa a Globalismului, prin apetitul insatiabil pentru castig si goana mondiala dupa profit, ipocrizia valorilor ,,democratice” si “umanitare”, rasism, sanctiuni economice, razboaie comerciale, de jaf si teroriste.

Cine sunt globalistii? O clasa murdara, de speculanti si paraziti, care traiesc din veniturile altora, ceea ce este un lucru ingrozitor de respingator si de imoral. Globalistii sunt microbi ai intrigilor si dezbinarilor, care vor sa fie stapanii lumii. Cine este Lenin? Lenin este metafora eliberarii si demnitatii umane. Fara Lenin, am fi trait tot fara electricitate, fara industrializare, in bordeie si in intunericul analfabetismului. Sa-l omagiem mereu pe Lenin, sa-i pastram o memorie vesnic vie, inaltatoare si recunoscatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*