Seful Rusiei Vladimir Putin A Dat Doua Noi Misiuni In Regiunea Primorie Din Siberia De Est

Ministrul transporturilor, Ievgeni Dietrich si guvernatorul regiunii Primorie, Oleg Kozhemyako vor trebui sa rezolve aceste doua probleme, pana la 1 decembrie 2019.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a dat două noi misiuni la Primorie. Ele se refera la „scoala sub panza”, relateaza din Vladivostok, Rusia, RIA VladNews cu referire la serviciul de presa al administratiei prezidentiale.

„Ministerul Transporturilor din Federatia Rusa, impreuna cu administratia Teritoriului Primorsky si cu participarea organizatiilor interesate, sa elaboreze si sa prezinte propuneri privind crearea Marii Amiralul G.I. Nevelski ,Universitatea de Stat „Scoala de navigatie” a lui Nevelski pentru colaborarea cu tinerii, inclusiv pentru studierea istoriei marine a tarii ”, a declarat Vladimir Putin. De asemenea, este necesara rezolvarea problemei constructiei a doua nave navale pentru aceasta scoala.

Din luna octombrie 2019, Ministrul transporturilor, Ievgeni Dietrich si guvernatorul regiunii Primorie, Oleg Kozhemyako vor trebui sa rezolve aceste doua probleme, pana la 1 decembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*