Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2020

Nostradamus, pe numele sau real Michel de Nostredame, a fost un renumit medic, cabalist si farmacist francez. Acesta devine celebru datorita lucrarii sale Les Propheties, a carei editie a aparut in anul 1555.

Alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii

Una dintre profetiile pentru anul 2020 vorbeste despre faptul ca Donald Trump va castiga din nou alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Nostradamus vorbeste despre Trump ca fiind un politician care starneste intrigi, conflicte si un ,,rege” al pericolului.

Cutremure distructive

Profetul anunta producerea unor cutremure puternice iar unul dintre aceste seisme va duce la scufundarea statului California. Profetia spune ca miscarea telurica va avea loc in perioada dintre 18 iunie si 12 iulie. Un alt cutremur major va avea loc in Turcia, iar intensitatea acestuia va ajunge la 7 sau chiar 7,4 grade.

Brexit

Brexitul va determina caderea unui imperiu. iesirea din Uniunea Europeana va declansa prabusirea economica a Angliei. Decizia se va dovedi a fi una istorica si ar putea conduce la dezmembrarea Marii Britanii deoarece Tara Galilor, Scotia si Irlanda de Nord nu doresc retragerea din Uniunea Europeana.

Anglia va avea un nou Rege?

Catrenul lui Nostradamus nu specifica daca regina Elisabeta a II-a va muri sau care va fi motivul venirii unui nou Rege.

Incendii de padure devastatoare

Acest fenomen va avea o amploare fara precedent in Europa in tari precum Grecia si Croatia. Canicula va sufoca Portugalia, Spania, Olanda, Germania si Franta. America se va topi si ea din cauza caniculei si a incendiilor care vor cuprinde New Mexico, California, Palm Springs si Los Angeles.

Se va inregistra un numar record de furtuni

Anul 2020 va inregistra un numar record de furtuni care se vor transforma in uragane. America va deveni victima celei mai puternice tornade inregistrate vreodata. Unele dintre aceste tornade vor avea diametre de 1,6 km, vor strabate distante de aproape 50 de km iar viteza vantului va depasi 320 km/h.

Nivelul oceanelor va creste dramatic

Intr-un alt catren al lui Nostradamus se spune ca nivelul marilor va creste amenintator de mult. Cresterea nivelului apei va genera uragane, inundatii devastatoare, vor fi noi valuri de refugiati, va urma o criza a apei potabile si a hranei ceea ce va genera un nou conflict global.

Marele razboi

Predictia lui Nostradamus vorbeste despre un conflict intre Vest si Est, ceea ce duce cu gandul la conflictul economic dintre Statele Unite ale Americii si China.

Kim Jong-Un – liderul suprem al Coreei de Nord

Kim Jong-Un va fi detronat de propriul sau popor care se va revolta. Rusia se va implica in acest conflict, imaginea acestei tari schimbandu-se definitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*