Facebook Condusa de CEO-ul Mark Zulckerberg – Agentia Guvernamentala Care Promoveaza Dezinformarea in Favoarea Marilor Companii. Este Facebook Expertul Medical Mondial?

Casa Alba SUA si Facebook (The New York Times)

Facebook va oferi publicitate gratuita Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) in incercarea de a se asigura ca utilizatorii sai nu sunt informati gresit cu privire la coronavirus, la riscuri si la modul in care ar trebui sa reactioneze, a anuntat directorul general Mark Zuckerberg, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

,,Oferim OMS cat mai multe anunturi necesare gratuite pentru raspunsul lor la coronavirus, alaturi de alte tipuri de asistenta”, a indicat Zuckerberg intr-un mesaj publicat pe Facebook. ,,Utilizatorilor care cauta pe Facebook mesaje despre virus li se va afisa un mesaj ,,pop-up” care ii directioneaza catre OMS sau autoritatea sanitara locala, de unde vom putea primi cele mai noi informatii”, a explicat Zuckerberg.

De asemenea, Mark Zuckerberg a reiterat angajamentul ca Facebook va elimina informatiile false si teoriile conspiratiei semnalate de organizatiile importante din domeniul sanatatii pentru a ajuta la combaterea dezinformarii pe tema coronavirusului.

Facebook va colabora cu experti mondiali in domeniul sanatatii si va oferi asistenta si ,,milioane in plus in credite de publicitate” altor organizatii care lupta pentru o informare corecta in ceea ce priveste aceasta epidemie.

William Joseph Posey, politician si om de afaceri, care ocupa functia de reprezentant al Statelor Unite ale Americii pentru al 8-lea district congresal din Florida, l-a intrebat in cadrul unei audieri a Congresului pe CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, de ce apare in continutul anti-vaccin. Zuckerberg, spune ca companiei sale ii pasa de libertatea de exprimare, dar vrea sa opreasca raspandirea dezinformarii.

Republicanul american Bill Posey

Posey merge mai departe pentru a prezenta informatii foarte bine cunoscute despre ,,riscurile vaccinarilor”, iar Zuckerberg a rasuns ca Facebook le permite oamenilor sa participe la grupuri si conversatii despre astfel de subiecte, dar nu ii conduce pe utilizatori la aceste discutii.

Posey, spune ca ,,toata lumea are dreptul sa obtina adevarul din spatele industriei vaccinurilor”, si ca Mark Zuckerberg ,,are nevoie si el insusi de putina educatie in ceea ce priveste siguranta si eficacitatea vaccinurilor, iar mai multi membrii ai Congresului ar trebui sa inceapa sa se uite la Stiinta Adevarata, in loc sa fie alimentati cu minciuni de la Centrul pentru Control si Prevenire a Bolilor (CDC).

Iata amprenta completa a planului pentru vindecarea bolii a lui Mark Zuckerberg( BIG PHARMA)

In septembrie 2019, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au anuntat ca vor investi cel putin 3 miliarde de dolari pentru a ,,vindeca, gestiona si preveni toate bolile pana la sfarsitul secolului”. Prima piesa a acestui plan este Chan Zuckerberg BIOHUB, o organizatie de cercetare stiintifica de 600 de milioane de dolari, alimentata de unele dintre cele mai stralucitoare minti de la UC San Francisco, UC Berkley si Universitatea Stanford. Aceasta va fi finantata de Chan Zuckerberg, o companie cu raspundere limitata formata in decembrie 2015 de CEO-ul Facebook si sotia sa, un pediatru instruit la UCSF (University of California, San Francisco), cand s-a nascut fiica lor. Cateva organizatii caritabile care finanteaza: Fundatia Bill si Melinda Gates.

Pe 21 septembrie Zuckerberg, Chan si Bill Gates si multi alti oameni de stiinta au introdus BIOHUB-UL prin transmisiune in direct pe Facebook, unde au mentionat trecator despre proprietatea intelectuala, informeaza Duke SciPol.org (in Here’s The Fine Print On Mark Zuckerberg’s Plan To Cure Disease).

Mark Zuckerberg si Bill Gates

,,In acest moment, putem trata doar simptomele, deoarece pur si simplu nu exista medicamente antivirale care sa poata trata o serie de afectiuni, in acelasi mod in care se fac antibioticele pentru infectii bacteriene”, a declarat Mark Suzman, noul sef al Fundatiei Gates, cand el a anuntat noul efort la inceputul acestei luni. ,,Aici credem ca putem ajuta prin colaborarea cu intreprinderile private si filantropice pentru a reduce riscul financiar si barierele tehnice pentru companiile biotehnologice si farmaceutice care dezvolta antivirale pentru COVID-19.

Mark Zuckerberg si Bill Gates

Nu se stie ce tipuri de tratamente va testa exact Gates – Zuckerberg. Unii lideri din comunitatea tehnologica, cum ar fi Lerry Ellison, au incercat sa impinga medicamente neprobate pentru tratarea Covid-19, cum ar fi cloroquina si hidroxiclorochina, care au fost folosite pentru tratarea malariei. Gates a spus ca echipa sa a studiat acestea, dar inca nu a luat o hotarare, relateaza VOX.com/recode

CENZURA PE FACEBOOK

Zuckerberg a sters zeci de grupuri de pe Facebook care ofereau date stiintifice privind siguranta si eficacitatea, deoarece acestea contraziceau natiunea oficiala. Zuckerberg isi protejeaza fluxurile de bani si se stie ca a investit in dezvoltarea vaccinurilor si in brevete.

Facebook este o forta politica globala, masiva, acuzată de toate, de la incetinirea alegerilor prezidentiale din 2016 ale SUA pana la activarea genocidului din Myanmar, scrie Gideon Rachman, in Financial Times.

The Financial Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed