,,Expertul Autodeclarat al Sanatatii” Bill Gates Urgenteaza Aparitia VACCINURILE ARN Impotriva Coronavirusului

Este mult mediatizata problema VACCINURI ARN impotriva coronavirusului. Poate l-ati auzit pe 12 aprilie pe Bill Gates vorbind la stirile de pe canalul ARD sau pe BBC de exemplu. Acesta in amandoua emisiunile a spus ca-si doreste o APARITIE RAPIDA a vaccinurilor ARN impotriva la COVID-19 si a altor boli molipsitoare.

El sustine acest gen de tehnologie a vaccinurilor deja de 10 ani incoace, dar pana acuma intampinat multe impotriviri. Bill Gates, a mai spus ca doreste ca STANDARDELE DE AUTORIZARE sa fie COBORATE, cu scopul ca acest vaccinnou sa fie adus MAI REPEDE pe piata. Asta inseamna ca el doreste SCURTARI ALE FAZEI DE AUTORIZARE, in special a fazei clinice de autorizare. Iata ce spune el: ,, Da, e posibil ca astfel unele EFECTE SECUNDARE sa fie SCAPATE DIN VEDERE, care se vor vedea mai tarziu”. Asta a spus-o el explicit in convorbirea asta cu BBC. Si asta e in mod normal o CHESTIUNE FOARTE IRESPONSABILA, caci el a apus in amandoua interviurilor si ca doreste sa vaccineze cu acest vaccin 7 miliarde de oameni ! In continuare el a opinat ca asta e CALEA ca noi sa ducem iarasi o viata normala, ca viata noastra sa poata continua si ca economia noastra sa se refaca.

Ce ma surprins tare, e ca afirmatiile lui Bill Gates nu au fost privite DELOC CRITIC. Adica trebuie spus ca cei ce i-au luat interviul, aproape ca i-au ,,facut curte”. L-au prezentat pe Bill Gates si ca EXPERT al SANATATII, si el insusi s-a caracterizat asa. TOTI ADEVARATII EXPERTI din domeniul VIROLOGIEI sunt numiti drept ,,EXPERTI AUTODECLARATI”, care DENATUREAZA, nu chiar fara pata, EXPERTIZA PREDOMINANTA. Si acum vine Bill Gates, care NU ARE nici o formare profesionla in stiintele medicale, nici o formare profesionala in medicina, nici in biologie sau in alta stiinta a biologiei, si devine dintr-odata un EXPERT al SANATATII, care ne explica noua cum sa iesim din criza coronavirusului. Deci in general e FOARTE INGRIJORATOR ca sunt RASPANDITE atat de multe STIRI DE GROAZA si ca oricine RELATEAZA intr-un mod ceva mai RELAXANT, e pus imediatla coltul celor DUBIOSI. Si pe aceasta STANCA A FRICII se poate practica in mod minunat LOBBYISMUL, relateaza biologul Clemen Arvey.

Bill Gates interviu BBC

Conform dexonline.ro :

LOBBYISM n. Sistem de influentare, prin agenți speciali, a oamenilor de stat, pentru a adopta în parlament, guvern etc. hotărâri favorabile unor grupări, unor țări etc. /Cuv. Engl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed