Dupa 4 ani de la tragedia din Colectiv care a indoliat Romania, apar imagini filmate SOCANTE ascunse publicului, procurorilor si Guvernului

Va plati Raed Arafat pentru ascunderea adevarului?

Libertatea a intrat in posesia celor 20 de minute și 40 de secunde filmate chiar de catre subofiterul care a insotit primul echipaj ISU Bucuresti Ilfov, ajuns la locul tragediei de la clubul bucurestean Colectiv.

,,Acum, apropo de toate audierile de la Parchet și de apropierea a 4 ani de la eveniment, am simtit ca e normal ca publicul sa stie tot adevarul ca sa se inchida cercul”, a explicat ofiterul de pompieri, care a oferit imaginile, sub protectia anonimatului, jurnalistilor de la Libertatea.

Intr-o interventie la Stirile Europa FM, Catalin Tolontan sustine ca Raed Arafat ar fi primit inregistrarile pe un CD, desi neaga acest lucru.

Potrivit Libertatea, autoritatile, inclusiv din conducerea DSU, au confirmat ,,cu nume si prenume” ca filmul a fost pastrat secret si pentru ele.

In imagini se observa haosul, dezorganizarea si minciuna celor de la DSU si IGSU in frunte cu Raed Arafat.

Socant este ca cei de la DSU si IGSU, doua structuri ale Ministerului de Interne, coordonate de Raed Arafat si toti cei implicati, au mintit dupa tragicul eveniment de la Colectiv (30 octombrie 2015), referitor la: Interventia de la locul tragicului accident dar si vizavi de conditiile de spitalizare a victimelor.

Adevarul, se observa in cele 20 de minuite si 40 secunde filmate, unde echipajele de salvatori nu resusciteaza pe nimeni si nu incearca sa ia pulsul trupurilor aflate in agonie, amestecate printre cele moarte. Toti erau dezorganizati si se plimbau haotic fara sa ajute concret. Insasi, colonelul Orlando Schiopu, adjunctul Inspectorului sef ISU, cedeaza nervos si injura mortii(minutul 07:35, al filmului). La fata locului se afla Raed Arafat, coordonatorul intregii operatiuni, din sfera politicului Cristian Popescu Piedone, Gabriel Oprea, dar si unul din patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea.

Este ciudat faptul, ca intre probele de la dosar, precum Raportul de Interventie, convorbirile telefonice de la 112(STS) din data de 30 octombrie 2015, cerute de procurori, nu se aflau si filmarile intregii operatiuni.

Va plati Raed Arafat pentru ascunderea adevarului?… sau are legaturi acolo sus…bine puse?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*