Cea mai mare exterminare istorica. De un sfert de veac peste 1,5 miliarde de copii sunt ucisi

Presupunand ca in ultimii 50 de ani nu ar fi fost ucisi in mod sistematic 1,5 miliarde de copii, populatia totala a planetei ar fi acum de 9 miliarde in locul nivelului actual de 7,5 miliarde. Si, bineanteles, nici macar nu vom numara posibilii copii si nepotii celor ucisi.

Au existat multe genocide de-a lungul istoriei umane, dar nu a existat niciodata unul care sa fi sters literalmente o sesime din umanitate. Practic, fiecare natiune din lume a participat cu nerabdare la acest genocid oribil si asta ne face, probabil, cea mai rea generatie care a umblat vreodată pe fata Pamantului.

Care ar fi pedeapsa adecvata pentru uciderea a 1,5 miliarde de copii ?

Nu multa lume se gandeste la asta. De fapt, cei mai multi dintre cei care aproba toate aceste ucideri cred ca vor scapa de o judecata.

In aceste zile, chiar si majoritatea crestinilor par sa creada că nu vor fi consecinte pentru acest rau imens pe care il vedem in intreaga noastra societate.

1,5 miliarde de copii sunt morti si raul cuprinde toata lumea in care traim. Putem oare spera la un final bun al povestii noastre?

Era moderna a avortului a inceput in anul 1970, cand unele state americane au inceput sa adopte legi care legalizeaza practica de avort.

Astazi, guvernul Statelor Unite ale Americii acorda Planned Parenthood mai mult de 500 de milioane de dolari pe an prin intermediul procesului bugetar, iar acest lucru a continuat an de an, indiferent de partidul politic care a fost la guvernare in Washington.

Si an de an, guvernul federal a finantat, de asemenea, „cercetarea stiintifica” asupra organelor care sunt recoltate de la copiii pe care Planned Parenthood ii omoara.

De-a lungul timpului, aproape fiecare natiune de pe Pamant a urmat conducerea Statelor Unite si a legalizat avortul. Conform Life Institute, aceasta a dus la peste 1,5 miliarde de avorturi in ultimii 50 de ani …

– Peste 1,5 miliarde de bebelusi au fost avortati in toata lumea in ultimii 50 de ani.

– Se estimeaza ca 50 de milioane de avorturi sunt efectuate in intreaga lume in fiecare an.

– Una din cinci sarcini la nivel mondial se termina cu avort.

– Aproximativ 90% dintre copiii cu sindrom Down sunt avortati la nivel mondial.

– 42% din decesele anuale din lume provin din avort.

– La fiecare doua secunde, un copil este avortat – de fiecare data cand iti bate inima ta, un copil moare.

– Fetele bebelusi reprezinta o ținta speciala a avortului: cel putin 100 de milioane de fete au fost deja ucise prin avort – tintirea deliberata a fetelor pentru avort.

– In anul 2011, Wall Street Journal a raportat ca 163 de milioane de bebelusi au fost avortati pur si simplu pentru ca erau fete. Ei au numit-o „Razboiul impotriva fetelor”.

Daca 50 de milioane de avorturi continua sa fie efectuate an de an pe tot globul, asta ar impune un ritm de 2,5 miliarde de avorturi in urmatorii 50 de ani.

Dar nu cred ca se va intampla, pentru ca nu cred ca Dumnezeu ne va lasa sa ajungem atat de departe.

Sursa: endoftheamericandream.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*