Stil de viata,, inteligent,, prin combinarea dietei si a sportului

Miscarea este esentiala atunci cand vrei sa slabesti. Secretul este sa stii cum sa combini corect dieta cu sportul, astfel sa obtii cele mai dorite rezultate.

Sportul ne poate da o stare de bine, poate să ajute sistemul circulator si limfatic, poate sa ne ajute sa crestem masa musculara, dar nu ne ajuta la slabit fara o nutritie adecvata. Mai mult de atat, sportul facut neadecvat, pentru o persoana supraponderala este la fel de periculos ca si lipsa acestuia.

Efectele nepotrivite sunt: dureri articulare si ale coloanei vertebrale, rupturi musculare si multe altele. Primul pas atunci cand vrem sa scadem in greutate este sa identificam cauza pentru care am ajuns la dezechilibru metabolic. Pentru ca nimeni nu se ingrasa pentru ca mananca, ci din motivul pentru care mananca! Mai apoi, este bine sa gasim o solutie potrivita, personalizata si care sa reprezinte solutia pe termen lung. Altfel, o luam de la capat de mai multe ori in viata, de multe ori anual. Cert este ca nici o dietă din lume nu functioneaza pe termen lung. Solutia este o dieta personalizata si analize la un medic nutritionist.

Activitatea fizica adecvata se alatura nutritiei indiferent ca vorbim de o persoana normo sau supraponderala. De multe ori entuziasmul de inceput si banii investiti in sala, nu au continuitate si nici rezultate motivante.

Viata noastra traverseaza multe anotimpuri, vacante, petreceri, nunti, botezuri si alte sarbatori, dar asta nu inseamna ca trecem din exces in exces. Stilul de viata este responsabil de 70% din bolile de care suferim si murim, iar peste 30% din toate tipurile de cancer pot fi prevenite.

Sanatatea este rodul educatiei si porneste de la perspectiva fiecaruia despre viata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed