Știați, că….Renunțarea la mâncare timp de o zi întinerește organismul cu 3 luni!

Dacă cel mai greu lucru pe care îl ridici este mouse-ul, iar picioarele nu te dor în urma plimbărilor lungi, ci de la statul îndelungat pe scaun, cu siguranță ar trebui să încerci renunțarea la mâncare timp de o zi. 

Din manualele de anatomie este cunoscut faptul că produsele alimentare trec prin intestin, timp de doua zile, de aceea abținerea de la mâncare timp de o zi nu poate fi numită înfometare și nu poate afecta organismul, ci doar aduce o mulțime de beneficii. 

Dacă planifici o dată pe săptămână o zi de post, în organism vor avea loc shimbări uimitoare. 

-A doua zi, imaginea din oglindă te va bucura: pielea va deveni netedă și strălucitoare. Vei scăpa de fața umflată și pungile de sub ochi. 

-Intestinele vor elimina complet resturile de mâncare. Tractul digestiv va funcționa perfect. 

-În doar o zi vei slăbi un kilogram. Important e ca a doua zi să nu recuperezi…Pentru rezultate pozitive de lungă durată, renunță la mâncare timp de o zi. 

-Vei normaliza metabolismul. De asemenea, în timpul abtinerii de la mâncare, este eliminat hormonul de creștere, care ajută la mărirea masei musculare, întărirea oaselor și eliminarea depunerilor de grăsime. 

-Vei stimula activitatea creierului pentru găsirea unor noi soluții. La unii se manifestă chiar prin creșterea creativității și tendința de creștere spirituală. 

-Vei ajuta organismul să lupte împotriva diferitelor boli. Abținerea de la mâncare timp de o zi, reduce semnificativ riscul de boli cardiovasculare, ateroscleroză, numărul atacurilor de cord și intensitatea lor în caz de astm. De asemeneam, abținerea de la mâncare pe termen scurt mobilizează sistemul imunitar al organismului. 

-Vei scăpa de dependența de mâncare, iar prostul obicei de a ronțăi ceva mereu va dispărea de la sine. 

O zi pe săptămană fără mâncare, nu este atât de dificil, în schimb îți oferă o senzație de vioiciune. Acest lucru este posibil, mai ales dacă ești motivat. 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*