Ceaiul de ghimbir cu scorțișoara și cuișoare pentru slăbire

Hot Lemon Snow Lemon Orange Tee Ginger Juice

Amestecul de ghimbir, cuișoare și scorțișoară accelerează metabolismul, stimulează arderea grăsimilor, elimină toxinele din organism și grăbește, astfel, procesul de slăbire. Cuișoarele conțin o varietate de fitonutrienți, fibre alimentare, calciu, magneziu, mangan, acizi grași Omega-3, vitamina K, fibre alimentare și vitamina C.

Putem să preparăm un ceai rapid de ghimbir cu scorțișoară și cuișoare care durează trei-cinci minute, dintr-o linguriță de praf de scorțișoară (se pot folosi și batoane, însă e nevoie să fie lăsate mai mult la fiert), șapte-opt cuișoare și o linguriță de praf de ghimbir. Se poate bea o cana de ceai dimineața, pe stomacul gol, și una seara, înainte de culcare. Se poate continua cura pentru cel puțin două săptămâni.

Ceai de ghimbir cu scorțișoară și cuișoare pentru detoxifiere și imunizare

Avem nevoie de puțin mai mult timp, să putem prepara un ceai ceva mai elaborat, pentru a profita la maxim de toate substanțele active benefice din cele trei ingrediente. Vom curăța o bucata de ghimbir de aproximativ cinci centimetri în lungime, pe care o tăiem în feliuțe și o punem într-o cratiță. Adaugăm două-trei batoane de scorțișoară, jumătate de lingură de cuișoare proaspăt mărunțite și un litru de apă și le lăsăm la fiert la foc foarte mic pentru aproximativ patruzeci de minute. Dupa ce am finalizat, se strecoară  și se poate consuma ceaiul fierbinte sau rece, două-trei căni pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*