Calmarea Simptomelor de reflux gastroesofagian

In primul rand, refluxul gastroesofagian este o afectiune a tubului digestiv, determinata de inchiderea incompleta a sfincterului esofagian. Acesta face legatura dintre stomac si esofag, impiedicand revenirea continutului gastric in esofag.

Iata cateva rezolvari de prim ajutor pana vei reusi sa ajungi la doctor:

Fara alcool. Un consum responsabil de alcool este bun, dar orice exces cauzează probleme majore in stomac, inclusiv sanse crescute de boala de reflux acid. Totul cu moderatie, deoarece excesul de alcool poate perturba nu numai sistemul tau gastro-intestinal, ci si ficatul, complicand orice alt proces din corpul tau!

Dormi pe partea stanga. Desi nu exista o parte traditionala pe care sa dormi, studiile au aratat ca persoanele care dorm pe partea dreapta au tendinta de a suferi de aparitii mai severe ale bolii de reflux acid. Cu toate acestea, daca alegeti sa dormiti pe partea stanga, se pare ca organismul reactionează mai bine si este mai putin probabil sa revina acidul in esofag.

Mere si banane. Ambele fructe de baza au anumite antacide naturale care functioneaza foarte bine impotriva acizilor din stomac si esofag. Consumul de fructe in fiecare zi este deja cheia sanatătii, dar daca suferiti de boala de reflux acid, atunci aceste doua soiuri comune ar putea fi cel mai bun pariu.

Ceai de ghimbir. Ceaiul din radacina de ghimbir nu este niciodata o alegere rea atunci cand suferi de Boala de reflux gastroesofagian. Bogatia nutrientilor si a compusilor organici unici gasiti in radacina de ghimbir are un efect sedativ si sedativ asupra stomacului si esofagului. Ea reduce durerea si disconfortul si eliminand inflamatia prin tamponarea acidului. Ghimbirul este unul dintre cele mai cautate remedii pentru tulburari de stomac.

Guma de mestecat. Saliva noastra este un fel de curatare naturala. Cu toate acestea, daca nu avem o multime de productie de saliva, orice acid care vine in esofag sau in tractul digestiv ramane acolo. Prin guma de mestecat, care este un stimulent natural pentru saliva, putem spala in mod consecvent tractul pentru a ne asigura ca acidul a disparut. Asta face ca viitoarele crize de reflux gastroesofagian sa fie mai tolerabile si mai puțin severe. Acesta ar putea fi cel mai simplu remediu.

Renunta la fumat. Am trecut fumatul ultimul, pentru ca nimeni nu se poate lasa de fumat imediat. Fumatul a fost asociat cu slabirea sfincterului esofagian inferior, care controleaza trecerea acidului in esofag. Mecanismul exact pentru care se intampla acest lucru este oarecum necunoscut, dar fumatul este deja un obicei extrem de periculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed