,,RASELE” SAU GRUPURILE DE PUTERE EXTRATERESTRE ?

Dupa aproximativ saptesprezece ani de truda, prin folosirea hipnozei regresive asupra oamenilor rapiti de extraterestrii s-a reusit sa se traseze un fel de ,,bustiar cosmic”.

Sigmund Feud, parintele psihanalizei, a fost primul care a introdus o metoda interpretativa, in care nu este importanta scena amintita, ci senzatia legata de o astfel de scena.

Carl Gustav Jung a largit studiul viselor prin niste tratate despre semnificatia arhetipurilor din vise, dupa parerea mea aceasta este cheia de lectura corecta, utila pentru intelegerea lumii onirice a rapitilor.

Dupa descrierea formelor acestea s-au putut imparti in cinci Grupuri de putere, astfel:

Primul grup de putere

Din acest grup fac parte fiinte care par a fi mamifere, mai inalte decat noi (circa 2,40 metri), cu pielea alba, parul alb si lung, cu sase degete la maini si cu ochii albastri, dar cu pupila verticala. Aceste fiinte de obicei sunt imbracate in alb si poarta la gat un medalion rotund, pe care este desenat un simbol triunghiular. Acestia se pare ca provin dintr-o parte a Universului care este caracterizata de dimensiuni spatio-temporale diferite de ale noastre. Se pare ca acestia au un corp (masculin) care este identic pentru toti. Partea de Univers din care provin acestia nu prevede existenta unor corpuri fizice si ceea ce ni se prezinta noua pare sa fie un fel de ,,haina”, facuta cu ajutorul unei masinarii, prin intermediul careia aceasta rasa poate intra in sistemul nostru dimensional, in care, in mod normal, legile fizicii si geometriei nu le permite sa intre; adica folosesc aceste corpuri pentru a putea interactiona in mod fizic cu noi.

Al doilea grup de putere

Din acest grup face parte alt tip de mamifere, care au parul deschis la culoare, de culoare portocalie/maro-roscat (de multe ori sunt numiti Orange), sunt inalti cam de 2 metri, ochii cu pupile verticale, craniu este alungit si se ascute progresiv in parti pornind de la frunte (ca prora unei nave), piele bronzata, au cinci degete la maini si sunt imbracati in niste costume mulate de culoare albastru inchis. Costumul este caracterizat de o stema in forma a doua triunghiuri incrucisate intre ele, pozitionata pe partea stanga a pieptului. Se pare ca acesti extraterestri provin din Constelatia Taurului (din acest motiv ii vom mai numi si Taurieni), adesea sunt caracterizati ca fiind ,,frumosi” si printre ei sunt atat femele cat si masculi. Este bine sa precizam ca nu exista aproape niciodată Interferente Extraterestre in care rapitul sa semnaleze prezenta a doua rase diferite in acelasi timp – operatiunile sunt desfasurate de cate o rasa pe rand. Misiunile par diferite, dar obiectivul final se pare ca este fructul unui proiect comun. Se pare ca acesti Orange detin harta genetica detaliata a umanitatii, sau se pare ca stiu sa distinga fiintele umane care sunt apte pentru rapiri de cele care sunt refuzate pe motivul ca nu au acel ,,ceva” ce le trebuie lor. Deci, ei sunt cei care intervin ,,aparent” primii pe durata vietii unui rapit.

Al treilea grup de putere

Si mai sus pe aceasta scara ierarhica neoficiala se pare ca exista fiinte mult mai antice, foarte inalte, de obicei imbracate in haine mulate de culoare inchisa, despre care rapitii spun ca nu i-au vazut niciodata in mod direct, dar pe care le percepeau ca aflandu-se in spatele unui ecran (deci este dificil sa stabilim inaltimea lor exacta, chiar daca din anumite considerente, pe care nu le mai expunem in aceasta lucrare din motive de spatiu, se poate estima ca au in jur de 3 metri). Aceste fiinte au ochii rotunzi si aproape albi, iar sub barba au un fel de apendice, facandu-i sa semene oarecum cu niste barbati barbosi. Aceasta excrescenta este caracteristica doar masculilor. Femelele se pare ca nu au asa ceva. In plus au si oasele scapulare foarte pronuntate si pentru cel care ii priveste din fata acestea par niste aripi stranse pe spate. Uneori a fost observata in centrul fruntii prezenta a ceva ce pare a fi adevaratul lor ochi, foarte luminos (din acest motiv ii vom numi si ,,Monocluri”). Au trei degete plus unul opozabil. Degetele sunt subtiri si arcuite ca cele ale unei pasari. Monoclurile par sa aiba puteri de telechinezie atunci cand se deplaseaza si se pare ca ei nu se afla aici unde suntem noi, ci transmit mesajele lor altor extraterestri de departe, prin mijloace tehnologice.

Al patrulea grup de putere

Din acest grup fac parte fiintele de natura sauroida (ii vom numi ,,Sauroizi”, chiar daca sunt identificati, in mod eronat, cu termenul de ,,Reptilieni” de catre ufologia contemporana). Se pare ca exista doua tipuri de Sauroizi.

Primul tip, si cel mai invaziv, este inalt de 2,80 metri, are cinci degete la maini si la picioare, iar pe antebrat, departe de mana are o unghie incovoiata care seamana cu degetul pe care il au pisicile pe labele posterioare, dar cu o structura chitinoasa foarte dura. Pielea, care pare a fi mereu umeda si translucida, are culoarea verde-maro si vazuta de aproape pare ca este dotata si cu solzi, care, daca sunt examinati cu atentie, se dovedesc a fi mult mai moi decat s-ar fi crezut. Pielea devine in mod progresiv rosie in zona ventrala si la buricele degetelor – in acele zone pielea devine mai subtire si se poate vedea cum se scurge o limfa rosie, mai ales cand extraterestrul se comporta intr-un mod coleric. Craniul, pe latura stanga si dreapta, este caracterizat de prezenta a doua suprafete ce seamana cu doua coarne rotunde si prea putin proeminente, pe cand in mijloc exista o structura mai moale, sub care se vede cum pulseaza limfa; aceasta structura seamana cu o coloana vertebrala in relief si strabate, in mod foarte evident, toata lungimea capului, a gatului, a spatelui si a cozii groase. Coada groasa si indesata este utilizata ca un al treilea punct de sprijin atunci cand Sauroidul sta nemiscat pe cele doua picioare scurte si indesate ale sale. Degetele de la maini si de la picioare sunt palmate. Dispunem de foarte putine informatii anatomice in legatura cu limba, care insa se pare ca este si ea indesata si bifurcata. Ochii au un fel de subpleoapa (membrana oculara) care strabate ochiul pe diagonala, de jos in sus, dinspre nas in afara. Pupilele sunt verticale si irisul isi schimba culoarea de la galben – verde la rosu aprins, in functie de starea de spirit. Urechea externa este inexistenta, pe cand urechea interna se poate inchide la comanda. In general este descris ca fiind un ,,dragon” sau un ,,crocodil in picioare”, chiar daca fata sau (sau botul?) este rotunjita ca cea a unui sarpe, cu buze subtiri si nari pozitionate in fundul septului nazal, dar pe lateral, nu frontal ca ale noastre.

Exista marturii despre ,,dragoni” de diferite dimensiuni, aceasta caracteristica depinzand de varsta, adica acestia continua sa creasca mereu, fara a avea o limita maxima. Este vorba de fiinte amfibiene, neputandu-se determina daca exista doua sexe; acestia sunt mereu descrisi ca fiind permanent in compania unei alte specii, aceasta lasand impresia ca este supusa lor.

Al doilea tip Sauroid este reprezentat de cei care nu au coada, inalti de aproximativ 2 metri, cu pielea translucida, ochi rotunzi care ofera privirii o oarecare rigiditate (din acest motiv ii vom numi ,,Broaste”), dinti verticali, lungi si subtiri, care amintesc de cei ai balenelor. Pe cap au un fel de coarne mici, care de la departare dau impresia unei tunsori ,,periuta”. Totusi, nu este vorba de par, ci de niste excrescente cornoase apropiate. Aceste fiinte seamana toate una cu cealalta, facand imposibila identificarea diferentelor, chiar daca se pot observa diferite diferente de tip comportamental; au o uniforma asemanatoare cu cea a militarilor nazisti din Ultimul Razboi Mondial. Nici in cazul acestora nu se poate determina daca exista doua sexe.

Al cincilea grup de putere

Din acesta fac parte fiinte de tip insectoid, asemanatoare cu calugarita (din acest motiv o vom numi ,,Calugarita”), de culoare verde, avand un corp chitinos. Se deplaseaza mergand pe membrele posterioare. Membrele anterioare sunt tinute in asa fel incat da impresia ca extraterestrul s-ar ruga, tinand mainile aproape unite; au doua degete plus un deget diferit (care pare a fi opozabil). Gura este foarte mica, iar capul, cu niste ochi mari, inchisi la culoare, este tinut adesea inclinat intr-o parte. Nu se stie cu certitudine daca mai au si alte membre micute intre cele inferioare si cele superioare.

Mai exista si unele fiinte mici (pe care ii vom numi exact ,,Sclavi” ai Sauroizilor), cu pielea foarte ridata, cu gatul lung, muschii care rotesc si inclina capul (echivalentul pentru muschii nostri sternocleidomastoidieni) sunt foarte evidentiati, gura mica si cu buzele de marimi diferite (buza superioara este cu mult mai mica decat cea inferioara), cu ochii intunecati si umezi. Degetele de la maini se pare ca sunt cinci la fiecare mana. Craniul, in forma de inima, este tipic, dezvoltat in mod retrovers, dar prezinta o adancitura in centrul fruntii, care devine tot mai putin pronuntata inspre partea posterioara a craniului (din acest motiv ii vom numi ,,Cap in forma de inima”). Urechile sunt mici si un pic ascutite in partea de sus. Acesti extraterestri se imbraca cu haine care nu sunt mulate si au aproximativ 1,50 metri; de multe ori au fost confundati cu cei ,,Gri” sau cu alte fiinte care poarta pe cap un fel de gluga, numiți ,,Javas” si care se spune ca ar exista doar in literatura fantastica. In jurul extraterestrilor descrisi pana acum apareau si descrieri ale altor fiinte, cu care, dupa o prima examinare eronata, se parea ca rapitii au mai putin dea face. Locul de onoare este atribuit celor pe care ufologia americana ii numeste ,,Fiinte de Lumina”, care, dupa cum vom vedea, sunt cu totul altceva. Dupa aproximativ saptesprezece ani de truda am reusit sa trasam un fel de ,,bestiar cosmic”, acum fiind necesar sa reconstituim actiunile membrilor componenti ai acestui bestiar, pentru a intelege de ce se afla ei aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed