Supa din pastai de fasole

Reteta: Supa din pastai de fasole, se prepara repede, este usoara, dulce, gustoasa si hranitoare.

Necesarul de ingrediente:

– 1 kilogram de pastai de fasole,

– 2 cepe albe medii,

– 3 morcovi medii,

– 3 fire patrunjel radacini,

– 200 grame de smântâna,

– 500 mililitri de suc de rosii,

– 2 linguri ulei,

– sare alba fina,

– patrunjel verde.


Mod de preparare :

– In apa ce clocoteste, introducem ceapa tocata marunt si radacinile tocate in cuburi mici sau rase pe

razatoare, fierbandu-le aproape complet,

– Pastaile de fasole le taiem in bucati de 2-3 centimetri lungime si le introducem pe rand in supa clocotita, fierbandu-le complet.

– In ultimile zece minute de fiert, vom adauga smantana, sarea, sucul de rosii, iar la final uleiul si verdeata, punand deasupra capacul.

Bineinteles, daca dorim putem sa adaugam si paste fainoase.

Pofta Buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*