Spaghete Fara Gluten Cu Oua Ochiuri

Spaghete fara gluten de la Rozoni cu oua ochiuri, este o reteta usoara si delicioasa, pe care o putem gati rapid. Asadar, cina poate fi gata in maxim 30 de minute.

Necesarul de Ingrediente:

– 250 de grame de spaghete fara gluten, de la Ronzoni,

– apa potabila,

– sare alba fina,

– 4 oua de gaina proaspete,

– 100 de grame de unt,

– praf de ghimbir,

– 25 de grame de parmezan ras,

– 25 de grame de cascaval ras.

– frunze de patrunjel.

Mod de Preparare:

– Incepem prima data sa fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare pana cand sunt bine patrunse, apoi le scurgem, dar nu le trecem prin jet de apa rece.

– Vom unge cu unt, din belsug, niste forme de minitarte si asezam spaghetele in ele.

– Urmeaza sa punem cate incap si le facem o adancitura la mijloc.

– Dupa presaram putin praf de ghimbir si spargem cate un ou, deasupra.

– La final introducem formele la cuptorul incins pentru un sfert de ora, la 180 de grade Celsius, sau pana cand oul este bine preparat si adaugam pe margini si cascavalul ras si parmezanul si ornam cu frunze de patrunjel.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed