Gustare Fara Gluten Cu Branza Brie

Intreaga reteta: Gustarea fara gluten cu biscuiti si branza brie, se gateste rapid in circa 20 de minute, la cuptor si are un gust delicios plin de arome.

Necesar de Ingrediente:

– biscuiti Crackers Schar,

– 20 de grame de caju,

– 20 de grame de nuci,

– 150 de grame branza, brie,

– 1 mar verde,

– 2 lingurite de miere,

– piper negru macinat.

Mod de preparare:

– Mixul de nuci se toaca in bucati maricele. Se incinge o tigaie si se rumenesc nucile pentru 5-6 minute pana cand sunt usor rumene. Prajirea lor le va intensifica gustul si aroma.

– Dupa ce sunt rumenite se lasa sa se raceasca.

– Branza Brie se taie in felii subtiri.

– Se pregateste o tava acoperita cu hartie de copt si se aranjeaza crackers fara gluten.

– Nucile racite se amesteca cu mieresi putin piper proaspat rasnit.

– Merele se taie si ele in felii subtiri.

– Pe fiecare craker se pun 2 felii de mar, cateva felii de branza si putin amestec de nuci cu miere. Se procedeaza in felul acesta pana cand faceti suficiente aperitive.

– Se pun in cuptorul incins la 180 de grade pentru 4-5 minute pentru ca branza Brie sa se topeasca si crakersii sa se rumeneasca putin.

Pofta Buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed