Stiati, ca … ?

-Steve Jobs, a fost co-fondatorul și CEO-ul Apple. A fost cunoscut pentru faptul că a vrut mereu sa faca lucruri altfel si pentru ca, intr-un fel sau altul, a fost mereu cu un pas in fata tehnologiei. A murit la 56 de ani, de cancer pancreatic. Inainte de a rosti ultimele sale cuvinte, s-a uitat la sora lui, apoi pentru mult timp la copiii lui, apoi la partenera lui de viata, apoi peste umerii lor, in spate. Acesta si-a pierdut cunostinta si a murit cateva ore mai tarziu. Moartea lui a adus atat de multa jale cum marii lideri ai lumii ar visa doar.

-Sir Winston Leonard Spencer Churchill, a fost primul ministru al Marii Britanii intre 1940 și 1945, apoi între 1951 și 1955. A fost recunoscut drept unul din cei mai buni lideri in vreme de de razboi. El a mai fost si orator, pictor, jurnalist si scriitor, primind chiar Premiul Nobel pentru Literatură. A murit din cauza unui accident vascular cerebral, la 91 de ani.

-Louis al XIV-lea, cunoscut si ca Louis cel Mare si Regele Soare, a condus Franta vreme de 72 de ani si 110 zile, psns la moartea sa. A avut cea mai lunga domnie a vreunui monarh dintr-o tara europeana mare. A murit din cauza unei cangrene la picior, la 77 de ani, dar nu inainte de a-l ruga pe nepotul sau sa ramana un print pasnic.

-Leonardo Da Vinci, a fost una din cele mai strălucite minti ale omenirii. A fost pictor, sculptor, arhitect, muzician, matematician, inginer, inventator, anatomist, geolog, botanist si scriitor. Faimosul italian a murit la 67 de ani, in urma unui accident vascular cerebral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed