Stiati, ca … ?

-Rosia si dovleacul sunt fructe din punct de vedere botanic.

-Singurul aliment ce nu se deterioreaza este mierea.

-O albina, pentru a realiza 1 kg de miere, face aproximativ 40.000 de zboruri (ceea ce echivaleaza cu ocolul globului pamantesc).

-De-a lungul timpului, in lume s-a extras o cantitate echivalenta cu aproximativ 160 de mii de tone de aur, adica echivalentul unui cub cu latura de 20 de metri!

-Pastele este calculat in functie de fazele Lunii? Astfel Pastele cade intotdeauna in prima duminica de dupa prima Luna Plina de dupa echinoctiul de primavara.

-Ati auzit de Google Earth, dar nu multi stiu ca exista un site numit Google Moon, care cartografiaza suprafata lunara si indica locul exact unde a aselenizat naveta Apollo.

-O vaca se poate imbata daca mananca prea multe mere.

-Dupa aparitia desenelor animate Popeye marinarul, consumul de spanac a crescut cu 33% în Statele Unite ale Americii.

-Marea Caspica este de fapt cel mai mare lac din lume. Lacul Baikal, din Rusia, este cel mai adanc lac din lume, reprezentand in acelasi timp si cea mai mare rezerva de apa dulce de pe Terra (exceptand ghetarii).

-Datele unui studiu arata ca in Brazilia patru fete mai mici de 13 ani sunt violate in fiecare ora. La fiecare doua minute, politistii primesc solicitari in ceea ce priveste violenta impotriva femeilor. Brazilia este una dintre cele mai periculoase tari pentru femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*