Profesorul Florin Colceag a afirmat ca : „Omenirea nu traieste o pandemie, ci o psihoza”

Pofesorul Florin Colceag, antrenorul de genii, a fost intrerupt de protevisti cand spunea ca „nu traim o pandemie. Traim o psihoza. Cifrele sunt false, noi avem o psihoza”. Care sunt efectele grave ale generalizarii educatiei online.

Profesorul Florin Colceag, supranumit „Antrenorul de genii”, a fost invitat la Pro TV, unde a fost intrebat despre educatia copiilor in vremurile acestea.

Profesorul Florin Colceag

Profesorul a spus că educatia online va avea efecte grave pentru viitorul copiilor, pentru ca duce la lipsa de comunicare, iar comunicarea este modul prin care fiinta umana se dezvolta.

„Copiii crescuti in mediul virtual … Acum ca am trecut in mediul 4G, si urmează 5G, copiii au dezvoltat deviatii de comportament. Copiii sau tinerii stau cu ochii in telefon si nu mai comunics unul cu altul, isi trimit mesaje.

Lipsa de comunicare va deveni si mai puternica, acum ca vor face totul online. Fara comunicare, fara comunicare afectiva, fara comunicare in tonul vocii, limbajul corpului, ne negam specia. Specia umana s-a dezvoltat datorita limbajului si comunicarii.

Aceasta are efecte extrem de profunde si extrem de puternice in timp. De la psihoze masive, depresii, sinucideri si pierderea directiei in viata si mergand pana la fenomene si mai grave: totul devine un joc.

Toate animalele invata de la parintii lor, noi am luat mana de pe copii si i-am delegat scolii. Scoala, isi ia mana de pe copii, de-asemenea si deleaga educarea unei societati fantomatice care se cheama educatia online”, a declarat el.

Profesorul a mai afirmat ca omenirea nu traieste o pandemie, ci o psihoza. Prezentatorul l-a intrerupt repetat. Florin Colceag a subliniat ca un rol important in educatie le revine parintilor, deoarece scoala nu poate sa le invete copiii.

„Educatia online nu se poate face pe manual. Ea se poate face pe informatii si exemple culese de pe internet, de catre parinti. Ele au impact emotional asupra copiilor, cognitiv, daca sunt bine alese. Asta n-o s-o faca niciodata nici un inspectorat, nici o scoala. Daca nu se implica parintii in filtrarea informatiilor care ajung la copii, atunci n-o s-o faca nimeni si atunci chiar vor ajunge fara nici un fel de directie in viata.

Noi nu traim o pandemie. Traim o psihoză. Cifrele sunt false, noi avem o psihoza. Ni s-a creat o psihoza, nu o pandemie. Psihoza este datorata acelorasi incercari de a ne scoate din mediul real in mediul virtual …

Este o psihoza la nivel mondial. Exista un sindrom, Sindromul Stokholm in care oamenii s-au prins in joc, ei se joaca de-a ceva in continuare.

Este nevoie de apropierea sufleteasca de copil, de lucrul din aproape in aproape si nu de delegarea educatiei copilului catre o institutie care nu mai exista”, a adaugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*