Inventatorul testului PCR: „Nu iti poate spune daca esti bolnav sau nu”

A existat o mare controversa cu privire la afirmatiile potrivit carora Kary Mullis, creatorul tehnologiei PCR, utilizata pe scara larga pentru a testa asa-numitele „cazuri” de COVID-19, nu credea ca tehnologia este potrivita pentru detectarea prezentei unui virus.

Cei care faceau aceste afirmatii au fost atacati si „investigati” de catre institutiile media oficiale, care sustineau ca afirmatiile lui Mullis au fost scoase din context.

Asadar, cand un video cu Mullis apare, unde vorbeste despre eficacitatea tehnologiei, trebuie sa ii acordam o mare atentie. In acest videoclip, Mullis discuta despre SIDA, unde raspunde la criticile publicului despre tehnologia PCR, atunci cand este utilizata gresit.

Mullis nu spune in mod explicit ca tehnologia PCR nu este adecvata pentru detectarea prezentei semnificative a COVID-19, oricum nu ar fi fost posibil, avand in vedere ca el a murit inainte sa apara.

Totodată pozitia lui Mullis este clara [minutul 51:49]:

KARY MULLIS

,,PCR este doar un proces care va permite sa faceti o multime de lucruri. Nu va spune ca sunteti bolnav sau daca lucrul pe care il aveti va face rau sau ceva de genul acesta. ”

Comentariile lui Mullis nu sunt surprinzatoare, pentru oricine care a fost atent la comportamentul autoritatilor in timpul catastrofei COVID-19.

Tehnologia se bazeaza pe rezultate amplificate de multe ori. Daca sunt amplificate de mai putin de 35 de ori, nimeni nu va avea rezultate pozitive. Daca sunt amplificate de 60 de ori, toata lumea va primi rezultate pozitive. Gandirea defectuoasa este suficient de evidenta.

De ce exista un efort atat de concertat pentru a inabusi pe oricine expune probleme cu utilizarea tehnologiei? Nu exista nicio indoiala ca aceste atacuri sunt concepute pentru a insela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*