Emotiile puternice fizice si emotionale ale conectarii spirituale

Cand esti conectat spiritual cu cineva, instinctul tau functioneaza cel mai bine si nu ai niciun motiv logic pentru acest lucru. Iata cateva dintre aceste vibratii:

– Treptat discutiile devin foarte intense

Conversatiile cu aceasta persoana nu sunt niciodata superficiale. Intotdeauna privesti adanc in sufletul tau si spui tot ce ai pe inima cand esti in preajma ei. Cand esti conectat spiritual cu cineva, ai convorbiri intense, profunde, care se incheie cu o stare de bine.

– Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emoțional, in preajma acestei persoane

Cand esti conectat spiritual cu o persoana, prezenta ei te calmeaza. Anxietatea, nervozitatea, temerile, frica … totul dispare cand esti in preajma ei. Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emotional.

– Te simti liber in preajma acestei persoane

Simti ca poti spune tot ce ai pe suflet de fiecare data cand esti cu aceasta persoana. Nu exista nicio stare de neliniste, nimic nu te retine. Lasi jos toate zidurile si iti eliberezi sufletul.

– Ai impresia ca stii aceasta persoana de o viata intreaga

Chiar daca v-ati intalnit recent, ai impresia ca va cunoasteti de o viata. Prezenta acestei persoane este una benefica pentru tine. Simti o conexiune pe care nu o poti explica, este ca si cum o piesa importanta a fost pusa in puzzle-ul vietii tale in momentul in care destinele voastre s-au intersectat.

– Ai încredere in aceasta persoana

Vorbim de incredere deplina. Stii ca in fata acestei persoane poti renunta la toate mastile si iti poti pune sufletul pe tava. Si simti ca daca nu poti avea incredere in ea … nu poti avea incredere in nimeni altcineva.

– Comunicati in tacere

Tacerea este una dintre caile importante pe care le folositi pentru a comunica intre voi. Cand intalnesti o persoana cu care esti conectat spiritual, nu trebuie sa iti exprimi bucuria, anxietatea sau teama. Aceasta persoana stie prin ce treci, stie ce simti. Ea intelege starea ta si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.

– Instinctele tale functioneaza foarte bine pentru aceasta persoana

Stii ca persoana aceasta este potrivita pentru tine. Inima ta iti spune asta si nu exista nici un motiv pentru care crezi acest lucru. Pur si simplu simti ca o cunosti de-o viata si nu exista nicio îndoiala ca va potriviti de minune. Cand esti conectat spiritual cu cineva, instinctul tau functioneaza cel mai bine si nu ai niciun motiv logic pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*