Cinci zodii care se transformă fizic mai alert și îmbătrânesc mai repede din cauza stresului

Berbec. Berbecul este cel căruia îi place să se afirme. Plin de entuziasm berbecul reușește totul de unul singur, îi place să cucerească și să fie cucerit, însă are tendințe spre violență uneori, este scandalagiu, agresiv și încăpățânat. Aceste lucruri îl fac să nu aibă o imagine prea bună la bătrânețe. Fie este mult prea entuziasmat la tinerețe, iar la bătrânețe se liniștește, fie așa va fi mereu, Berbecul va avea parte de o îmbătrânire alertă.

Pești. Peștii au un mister aparte. Niciodată nu ști ce au de gând să facă sau să spună. Au o imaginație aparte însă sunt înclinați foarte mult spre trădare. Datorită stresului la care singuri se supun prin actele lor ascunse vor îmbătrâni destul de alert. Un pește este lipsit de simț practic și de creativitate lucru ce îi poate dăuna pe viitor.

Fecioara. Fecioara dă dovadă de un bun simț de nedescris. Depășește orice limită, toate obiectivele le atinge, orice își propune obține. Multă muncă, înseamnă mult stres, oboseală, străduința. Acest lucru va face ca fecioara să îmbătrânească într-un ritm alert.

Săgetător. Săgetătorii au un țel în viață pe care îl urmează cu orice preț. Dacă acest lucru îi va afecta starea fizică ducând spre o îmbătrânire mai alertă o vor face în continuare fără vreo urmă de regret. Iubesc călătoriile, aventurile, însă munca va fi cea care le va ocupa cea mai mare parte din timp.

Vărsător. Vărsătorul este prietenul pe umărul care plângi. Plin de spontanietate vărsătorul își va face timp pentru toate nebuniile ce îi trec prin cap. Atunci când iubește vărsătorul o va face într-un fel aparte. Când ești iubit de un vărsător cu siguranță ști asta. Este un libertin convins și are un ritm alert și unic de a-și trăi viața. Vărsătorul îmbătrânește la fel de rapid și de nebun precum alege să-și trăiască viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*