Barbatul in relatia cu femeia-mama divortata

Barbatii care vor sa aibe relatii cu femei care au copii trebuie sa cantareasca foarte bine ce inseamna acest statut. De aceea barbatii, se gandesc ca mamele trebuiesc sa stea foarte mult cu copii, sa îi ingrijeasca, sa le dea sa manance si sa ii insoteasca peste tot, fapt pentru care nu vor mai avea destula energie si timp pentru ei, vor fi obosite, stresate.

Bineinteles, depinde de la caz la caz

Mamele singure cu un copil, sau mai multi copii nu au timp liber aproape deloc. Indiferent cat si-ar dori mama sa petreaca cat mai mult timp cu noul pertener, sa mearga la sfarsit de saptamana in excursie, la teatru, sau sa stea peste miezul noptii in oras, ea aduce aminte imediat in discutie grija pentru copil, aceasta argumentand cu motivul”azi nu putem merge, pentru că nu am cui sa las copilul”. In cazul cand nu exista nici o posibilitate, nici un ajutor totul se naruie si adio seri romantice.

Copii sunt cam mici ca varsta. Unii barbati se tem de femeile singure care ingrijesc copii mici care nu au inceput inca scoala. Acestia se gandesc ca mamele trebuiesc sa stea foarte mult cu ei, sa ii ingrijeasca, sa le dea sa manance si sa ii insotească peste tot, fapt pentru care nu vor mai avea destula energie si timp pentru ei, vor fi obosite, stresate.

Copii sunt mai mari ca varsta. Barbatii, se gandesc ca daca copilul este mai mare, va intampina greutati in comunicare, ca nu va fi respectat; deoarece copilul este destul de constient că nu este tatal lui si poate reactiona din prima, nu tocmai potrivit. Convietuirea este destul de anevoiosa, pentru partenerul mamei, deoarece copilul se crede ”barbatul in casa”, ca doar asa i-a spus mama lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*