Armonia și bunul simț în relația de cuplu

Este foarte recomandat sa nu pastreze niciunul în amintire certurile din cuplu.

Nu este firesc, dar este absolut normal să ai dispute verbale cu partenerul de viață. Bineînțeles, dacă disputele verbale au loc des, ați putea avea o problemă, dar dacă nu sunt atât de dese nu te mai stresa gândindu-te la asta. Cel mai indicat și frumos ar fi să te concentrezi pe cum să fii un/o partener/ă de viața ideal/ă.

Să nu spui cu regret”nu am vrut să vorbesc aceste lucruri!”.

Nu, nu trebuie să ai remușcări pentru că în acele clipe asta gândeai și asta ai zis. Că îți pare rău ulterior….este altă relatare. Frumos este să îți ceri iertare și încearcă să te liniștești.

Ia aminte dacă are ceva de zis chiar și după disputa verbala.

Poate că partenerul tău de viață mai vrea să continue conversația. Chiar dacă nu mai ai bună dispoziție necesară, înțelege-l și da-i atenția cuvenită să spună ce are de spus.

Să nu te gândești să faceți dragoste dupa ce v-ați revenit, dacă nu ai chef.

Dragostea care urmeaza dupa disputa verbala poate fi formidabilă, dar nu și atunci când exista tristete sau unul din doi nu se implica. Este bine să nu existe neglijenta din partea partenerilor…asa ar fi ideal ! O imbratisare este bine venita oricand si de ce nu, de comun acord amanati ocazia pentru a doua zi(daca unul din voi nu se simte ok) si sincer vizavi de limbajul trupului evitati sa va intoarceti spate in spate noaptea in pat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*