Armonia si bunul simt in relatia de cuplu

O relatie de cuplu atrage dupa sine, faptul ca nu mai suntem singuri si ca trebuie sa tinem cont si de cel de langa noi. Pentru ca o relatie sa functioneze este nevoie de timp si este nevoie de munca, este nevoie de atentie, de determinare si implicare.

Este foarte recomandat sa nu pastreze niciunul în amintire certurile din cuplu. Firesc, e absolut normal sa ai dispute verbale cu partenerul de viata. Bineinteles, daca disputele verbale au loc des, ati putea avea o problema, dar daca nu sunt atat de dese nu te mai stresa gandindu-te la asta. Cel mai indicat si frumos ar fi sa concentrezi pe cum sa fii un partener de viata ideal.

Să nu spui cu regret”nu am vrut sa vorbesc aceste lucruri!”. Nu, nu trebuie sa ai remuscari pentru ca in acele clipe asta gandeai si asta ai zis. Ca iti pare rau ulterior….este alta relatare. Frumos este sa iti ceri iertare si incearca sa te linistesti.

Ia aminte daca are ceva de zis chiar si dupa disputa verbala. Poate ca partenerul tau de viata mai vrea sa continue conversatia. Chiar daca nu mai ai buna dispozitie necesara, intelege-l si da-i atentia cuvenita sa spuna ce are de spus.

Sa nu te gandesti sa faceti dragoste dupa ce v-ati revenit, daca nu ai chef. Dragostea care urmeaza dupa disputa verbala poate fi formidabila, dar nu si atunci cand esti trist, iar unul din voi va simti ca nu se implica. Este bine sa nu te neglijezi unul pe celalalt ! Imbratisati-va si amanati de comun acord pentru a două zi si nu va intoarceti pur si simplu cu spatele unul la celalalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*