Incepe Reprogramarea Planetei. Netagaduita Regie a crizelor globale generate de PLANdemie

Este pe cale sa se contureze directia spre care se indreapta lumea dupa aceasta pandemie declansata de coronavirus. Acum, daca acest SARS-COV2 ,,este scapat din laborator”special pentru a se atinge acest obiectv global, sau este ,,natural” si devine doar un motiv pentru marile schimbari planetare, aproape ca nu mai conteaza. Cert este ca aceasta criza a devenit o oportunitate pentru liderii mondiali – la vedere sau nu – pentru a instaura o noua oranduire social-economica.

Inainte de criza COVID-19 omenirea era in pericol major de a intra, de la sine, intr-un colaps economico-financiar fara precedent. Rata de inmultire a populatiei planetare, locurile de munca, imposibilitatea cresterii economice traditionale etc., ar fi condus la prabusirea sistemelor bancare, implicit ale economiilor marilor state, ceea ce nu este un secret pentru nimeni, sunt publice aceste prognoze de la finele anului 2019. Culmea e ca tot din toamna anului 2019 au aparut si primele zvonuri legate de o pandemie globala, ba chiar s-a derulat celebrul experiment ,,Event 201”, finantat de fundatia Bill & Melinda Gates, care fundatie milita pentru reducerea populatiei Terrei, iar magnatul de la Microsoft atragea inca de acum 5 ani asupra unei pandemii decimatoare, ca fiind cel mai mare pericol al economiilor mondiale, mai mare decat un razboi mondial. Nu putin sunt si cei care spun ca acum ne aflam in plin Al Treilea Razboi Mondial, dar nu unul traditional, ci unul hibrid, in care se confrunta – pe fond de coronavirus – marile puteri economice: China si Statele Unite ale Americii pe de-o parte, Europa si ,,coloniile” pe de alta parte.

Ce spun, in esenta marii ,,strategi” ai acestei ,,confruntari” – ceea ce urmeaza e o analiza-sinteza facuta jurnalistic – , multi dintre ei doar porta voci ale Ocultei – cum este ea mentionata de teoriile conspiratiei -, care doreste o noua ordine internationala – o ,,tehnocratie” in loc de ,,democratie”, in paralel cu masuri luate care sa intrzareasca acest deziderat planetar:

– Criza medicala va mai dura inca peste 6 luni, pana la descoperirea unui vaccin sau tratament care sa asigure vindecarea sigura de COVID-19. In acest timp vor muri la nivel mondial – declarati ca avand SARS-COV2 – cateva milioane de oameni (cei mai multi dintre eineavand ca si cauza principala a decesului coronavirusul, dar asa vor fi trecuti in statistici), ucigand multe din persoanele in varsta (atehnologice), panica globala va fi intretinuta de mass-media si de autoritatile din domeniu, care vor lua masuri de urgenta din ce in ce mai restrictive, care limiteaza libera circulatie, libera exprimare, dreptul la protest etc. (cu masuri aspre de carantinare, amenzi, dosare penale si altele), drepturile omului ajungand sa fie incalcate masiv, iar populatia va asista impasibila , ba chiar majoritatea cetatenilor vor cere aceste masuri si vor fi deacord cu ele.

Cand lumea se va trezi la realitate – daca se va mai trezi – va fi prea tarziu. Cei care vor spune adevarul vor fi blamati de ,,marea turma”, primind oprobiul majoritatii. Mass-media si retelele de socializare vor functiona din plin in acest sens, iar fake-news-ul va lua o amploare fara precedentca forma de manipulare a maselor. Pe fondul acestei crize majore, tarile dezvoltate vor rezolva reducerea populatiei ,,balast”, adica vor trimite acasa migrantii, cei fara locuri de munca, cei ce lucrau la negru , infractorii, prostituatele etc., toti cei care nu-si vor mai avea locul in noua societate tehnologica. Acest ,,balast”va migra ,,natural” catre tarile de bastina sau catre cele mai putin dezvoltate.

– Criza economica va atinge apogeul la momentul cand criza medicala va da semne de ,,insanatosire”. Asa ca multa lumenici nu va realiza ca a intrat dintr-o criza in alta, iar cea medicala va ajunge pe locul al doilea, urmand a fi reluata ori de cate ori masurile crizei economice si a celei sociale (restrangerea libertatilor)vor cere o noua situatie de frica globala, o panica generalizata. Vor fi impuse masuri economice care sa tina lumea in casa, dar care sa para la prima vedere utile populatiei, incurajatoare: amanarea creditelor la banci, relaxarea la plata utilitatilor, ajutoare de la stat, somajul tehnic, incurajarea muncii de acasa.

Ideea generala e ca lumea sa stea acasa si sa fie pregatita pentru noua revolutie tehnologica: totul pe online, totul in World Wide Web. Mai apoi lumea nu va mai merge la serviciu, traditional, asa cum faceau 80% din cetatenii planetei. Introducerea sistemelor 5G pentru care se da o batalie grea intre Statele Unite ale Americii si China, va conduce la o viteza uriasa a netului, la un raspuns instantaneu.

Bancile si marii operatori economici vor incuraja noile tehnologii si se vor orienta spre ,,acoperirea in cyberspace” dupa ce ,,acoperirea monetara” traditionala devine demodata.

– Se include in cat mai multe tari cu economii dezvoltate, la inceput, Venitul Mediu Universal (VMU). La drept vorbind toti cei care sunt cetatenii unui stat vor incasa o suma lunara indiferent daca muncesc sau nu. Experimentul in acest domeniu a fost aplicat in tarile nordice ale Europei, cetatenii incasand timp de 2 ani cate 500 de euro lunar. Experimentul s-a incheiat in anul 2019 si concluzia a fost ca oamenii au devenit mai pasnici, mai manipulabili, mai ,,fericiti si mai sanatosi”, dar nu a condus la reorientarea fortei de munca. Aceasi masura a fost experimentata si de Iran in anul 2011, dar ca o masura religios-socialista. Aici n-a avut mare efect intrucat suma era foarte mica si ca in orice dictatura nivelul de trai era scazut.

Acest Venitul Mediu Universal reprezinta o suma fixa primita de fiecare cetatean (,,in mod gratuit, netaxabil, permanent si nerambursabil), dar dupa anumite criterii (suma nu va fi egala pentru toata lumea): varsta, pregatire profesionala, pregatire intelectuala, creativitate, diverse talente artistice etc., in baza unui chestionar. Sumele vor fi cuprinse astfel intre o valoare exemplificativa – 300 si 1000 de euro actuali de persoana, functie de punctajul din chestionar, cu o reevaluare anuala.

Acest sistem, cand se va globaliza va conduce la o singura moneda planetara, virtuala, de tip bitcoin, cu acoperire in mediul virtual.

Fireste ca statelor le va conveni acest lucru, mai ales bugetarii, deoarece statul cheltuieste lunar sume mari de bani pentru asigurarea unui loc de munca (spatiul, chirie, dotare, facilitati de transport, aglomeratie, poluare, computer, apa, energie electrica, termica, gaze, accidente de munca, sanatate, asigurari sociale etc.)cheltuieli de multe ori mai mari decat salariile propriu-zise. Daca lumea munceste de acasa, sau nu munceste si sta doar acasa, aceste cheltuieli scad semnificativ pentru stat. Pe baza VMU fiecare isi asigura acasa aceste cheltuieli de chirie, spatiu de lucru, energie consumata, lipsa transport etc. Peste acest VMU fiecare va lua o leafa pentru munca de acasa prin onlinepe baza unor comunicatii ce se vor dezvolta exponential odata cu 5G, mai ales in mediul virtual, incat lumea va intra in spatii virtuale si va relationa ca si cum ar fi la serviciu, aproape unul de celalalt, desi se vor afla, poate la capetele opuse ale planetei.

Aceste venituri peste VMU vor fi impozitate, vor cere asigurari sociale si medicale si alte forme de taxe, inclusiv ale spatiilor de lucru si ale proprietatilor. Ca raspuns la aceste schimbari, piata imobiliara va scadea, noile constructii de spatii la fel, intrucat lumea se va aduna sa munceasca ,,in familie”, sau in mici comunitati ,,de lucru”, impartind spatiile dar insumand VMU ale tuturor membrilor, pentru o mai buna eficienta. Identic se va intampla cu turismul care se va diminua, va ajunge un lux, ca si transportul aerian fiind inlocuit cu ,,turismul virtual”, cu ,,vacante virtuale”.

Se vor dezvolta mijloacele care tin lumea in casa (industria cinematografica, calatoriile ,,online”, industria sexului online si robotic – care sunt in faza incipienta -, jocurile pe computer, sporturile facute virtual, meciuri de fotbal generate pe teren virtual: Messi al viitorului va juca de acasa ,,din sufragerie”, echipat cu tehnologie care ii va permite sa intre pe un teren din cyberspace, in fata sutelor de milioane de spectatori 3D).

Cei de la companiile private – in mare parte multinationale, vanzari si servicii online etc. de asemenea vor fi impozitati peste VMU, la fel si companiile care vor avea taxe suplimentare la stat. Astfel, statul va avea suficienti bani ca sa tina lumea in case (se si experimenteaza chiar in acest moment somajul tehnic cu 75%). Spania a anuntat ca va fi prima tara care, pe fondul crizei de coronavirus, va implementa – deocamdata ,,cu caracter temporar”-Venitul Mediu Universal.

– Tehnocratia prin puterea de calcul uriasa si viteza 5G va continua sa creeze aceste spatii virtuale perfecte (deja grafica jocurilor pe computere foarte aproape de asta), incat vor avea loc de pilda operatii la distanta prin mijlocire virtuala pentru pacienti care se afla la sute sau mii de kilometri fata de medicul care ii opereaza cu ajutorul unui robot, vor fi pe strazi masini fara sofer, ale comunitatii, vor disparea masinile personale etc. Robotii industriali vor fi ceva comun – 90% din acoperirea fortei fizice de munca – iar robotii casnici si de divertisment vor deveni la fel de banali precum sunt azi frigiderele si consolele multimedia. Ochelarii virtuali si lentilele de contact pentru mediu virtual – supertehnologizate si superprogramate cu sute de aplicatii – se vor raspandi pe scara larga si vor lua locul smartphone-urilor.

Asta, fireste, intr-un interval de 5-10-15-20 de ani, in etape. Dar deja nu mai este vorba de science-fiction. Cine va detine tehnologia, internetul, viteza 5G, acela va detine puterea si va avea putere si asupra oamenilor.

– Criza politica este cea care urmeaza. Oamenii ii vor vedea pe cei care au pus in functiune tehnocratia in locul democratiei ca pe niste zei care au adus pacea si linistea planetara, fara a realiza ca s-au pierdut libertatile fundamentale. Partidele politice sub forma actuala devin demodate, depasite, inutile. Cand ai deja o populatie deja tinuta sub control, care nu mai reactioneaza in afara spatiilor virtuale – devenind ,,mici dumnezei pe pamant”-, ce nevoie mai ai sa o mai tii ancorata in tabere politice?! Partidele politice nu vor mai exista, cum si celebrul ,,dividae et impera”, necesar controlului din asa-zisa democratie, nu va mai fi necesar, caci in spatiile virtuale chiar persoana insasi se ,,divide” si ,,conduce”, stingandu-se nevoia de comunitati in forma fizica.

Nu va mai exista – de comun acord – dreptul de a alege si de a fi ales. Liderii mondiali se vor alege singuri ca interfete ale unei caste, dupa ce se va fi ajuns la Guvernul Mondial. Caci acolo unde virtualul si cyberspace-ul nu mai are limite si granite totul se va petrece simultan la nivel global, cu un guvern unic, cu o moneda unica, cu o banca unica si o uriasa multinationala globala.

Si nu vorbim de un viitor indepartat, in maximum 20 de ani aceste scopuri vor fi atinse.

Sursa: articole aparute in presa interna si internationala, ca si studii de prognoza sociala, economica, juridica, religioasa care se pot consulta cu usurinta in mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*