Trei zodii feminine dificile

Femeia Leu, este agera la minte si influentabila, stie cum sa-si vrajeasca partenerul dar si cum sa-l coordoneze in interes propriu. Este o fire dominanta si despotica, nu admite si aproba ideile altora, si e gata sa le distruga personalitatea. Peste toate aceste aspecte, e foarte severa si adora opulenta: in consecinta, partenerul va trebui sa aiba o situatie foarte buna materiala.. Are in repetate randuri toane si figuri de vedeta si este in stare sa-ti faca nervii ferfelita.

Femeia Săgetător, este la moda, iubitoare de sport, incantatoare si doreste tare mult ca partenerul sa o urmeze in toate aventurile ei. Ii place sa traiasca la capacitate maxima, dar adesea la limita primejdiei, si se stie ca linistea căminului nu este pentru ea. Se incurca de multe ori in mici aventuri amoroase, va fi gata sa-si insele iubitul numai de dragul experimentului si al senzatiilor tari. Adora puternic sa-si probeze puterea de a ispiti, adora sa se distreze mult, are nevoie intotdeauna de provocari si adora sa aiba tot timpul dreptate. Ii place enorm sa fie sefa si sa dea ordine!

Femeia Rac, prima data cand o cunosti, este placuta, dar doar la inceput pe termen scurt. Ea iti atrage simpatia cu gingasia si atentia ei, apoi isi scchimba infatisarea, trecand de la o stare la alta, pe nesimtite, din amoreza in mama-closca, lasandu-si balta partenerul. Partenerul de viata se va stradui in zadar sa o convinga sa faca planuri impreuna sau sa o readuca in salasul elegant si intim al dragostei. Femeia-rac va pasa nonsalant partenerului toate responsabilitatile si consecintele, uneori isterice, ale dispozitiei ei schimbatoare, cu tedinte spre anxietate si depresie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed