Trei zodii cu daruri speciale date de Dumnezeu

Se spune ca toti suntem facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. Fiecare om are in ochi o sclipire angelica si in suflet o farama de dumnezeire, fiecare este inzestrat in mod natural cu bunatate, iubire si credinta. Asadar iata trei zodii care au fost binecuvantate cu daruri care le transforma in prezente inestimabile aici, pe planeta Pamant.

Pestii au darul iubirii. Noi, oamenii iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toata fiinta. Dar, iubirea de care sunt capabili cei nascuti in zodia Pesti este diferita, este acea iubire crestina, neconditionata, care te face sa-ti pretuiesti aproapele ca pe tine insuti si sa-l ajuti, sa-l protejezi, sa-l intelegi. Poate cea mai empatica dintre zodii, Pestii pun deseori binele altora mai presus de al lor. Sunt gata mai mereu sa ajute, fara sa astepte vre-o recompensa, in afara de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunostinta, nici laudele, ci doar multumirea ca nu au ramas indiferenti si ca si-au îndeplinit menirea de… oameni.

Balantele au darul intelepciunii. Dragostea de dreptate este una din trasaturile de apreciat ale acestei zodii caracterizate de o blandete si o piosenie aparte. Pentru Balanta, corectitudinea este lege, iar situatiile îndoielnice sunt depistate si taxate imediat. Este un confesor excelent, aproape ca un duhovnic care nu judeca, ci ofera sfaturi, solutii, dezlegari, de parca ar fi trait in aceasta lume niste vieti in plus si ar avea toate raspunsurile pe tava, bine chibzuite. Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare si speranta. Oamenii adora instinctiv sa-i asculte pe cei nascuti in zodia Balantei, datorita tactului si priceperii de care dau dovada.

Racii au darul iertarii. Model de sacrificiu, cei din zodia Rac isi sacrifica nu de putine ori propria liniste si fericire pentru a-i pune pe altii pe primul loc. Nu face niciodata economie de timp si de sentimente cand e vorba de oamenii dragi lui. Desi sunt foarte sensibili, sufera mult si plang usor, Racii iarta si cele mai mari nedreptati, ba chiar intorc si obrazul celalalt, daca simt ei ca mustrarea pe care o primesc e meritata. Doar ca sa nu piarda iubirea de care sunt dependenti, prefera sa-si calce pe suflet, sa te elibereze de vina si sa-ti dea o noua sansa. Chiar daca te iarta din toata inima, Racul nu va uita niciodata, insa, cum l-ai facut sa se simta într-un moment sau altul, asa ca nu profita de toleranta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*