Trei zodii care stiu sa manipuleze cu sange rece

Leul (23 iulie-21 august), este autoritar si razbunator cu subalterni barbati, iar pe subalternele femei le manipuleaza cu promisiuni diverse. Leul, simte nevoia să fie înconjurat de persoane muncitoare, supuse, care sa faca tot ceea ce spune el, deoarece lui nu prea ii place foarte mult sa munceasca. Vrea să fie mereu în centrul atenției, să fie pe primul loc și ar face orice să obțină acest lucru. Chiar și să recurgă la minciuni, de la cele nevinovate la unele grave. Dacă tu consideri că în timpul relației cu un nativ Leu toate lucrurile vor fi perfecte, imi pare rău să îți spun, dar te înșeli amarnic. Planul nativului Leu este să se folosească de slăbiciunile tale, de problemele tale private (intime), de tot ce tine de persoana ta și la un moment dat să le exploateze cum poate mai bine. El va apela la ele și pentru a obține un loc cât mai bun în ierarhia profesională. Daca il ai ca sef si nu i te supui si nu suporti toate iesirile lui, te va concedia imediat, nu va tine cont ce vechime, pregatire sau ce rezultate excelente ai avut.

Fecioara (24 august-22 septembrie), minte doar din motive sentimentale, pentru a reuși să își ascundă aventurile romantice. La început vor face orice pentru a masca infidelitatea, însă spre final vor deveni frustrați deoarece nu mai pot apela la minciună pentru a ieși din situațiile complicate. Par a fi persoane de încredere, responsabile, însă aparențele înșală. Vor manipula și vor minți numai pentru a scăpa de urmările faptelor lor. Sunt adevărați experți în ceea ce privește manipularea situațiilor, dar și a persoanelor și nu pot fi considerați persoane de încredere.

Peștii ( 19 februarie-20 martie), nu se vor gândi de două ori înainte de a-i înșela pe cei din jur dacă acest lucru le va aduce profit și îi va urca pe scara succesului. Nu au probleme în a se implica în situații ciudate, însă vor găsi de cele mai multe ori calea pentru a ieși din încurcături. Vor înșela dacă ei consideră că partenerii îi înșală și vor reuși, destul de des, să se folosească de minciuni bine gândite pentru a-și ascunde infidelitățile. Nu se lasă afectați de problemele sau situațiile care le pot ieși în cale deoarece vor găsi exact minciună potrivită pentru a ieși din încurcături. Poate și din acest motiv nu sunt prea simpatizati de colegii de muncă. Sunt considerati niste lenesi simpatici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*