Sufletul pereche si vibratia conexiunii spirituale

Iata cateva dintre vibratiile pe care le simti atunci cand descoperi sufletul pereche:

Aveti discutii foarte intense. Conversatiile cu aceasta persoana nu sunt niciodată superficiale. Intotdeauna privesti adanc in sufletul tau si spui tot ce ai pe inima cand esti in preajma ei. Cand esti conectat spiritual cu cineva, ai convorbiri intense, profunde, care se incheie cu o stare de bine.

Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emotional, in preajma acestei persoane. Cand esti conectat spiritual cu o persoana, prezenta ei te calmeaza. Anxietatea, nervozitatea, temerile, frica… totul dispare cand esti in preajma ei. Te simti in siguranta nu doar fizic, ci si emotional.

Te simti liber in preajma acestei persoane. Simti ca poti spune tot ce ai pe suflet de fiecare data cand esti cu aceasta persoana. Nu exista nicio stare de neliniste, nimic nu te retine. Lasi jos toate zidurile si iti eliberezi sufletul.

Ai impresia ca stii aceasta persoana de o viata intreaga. Chiar daca v-ati intalnit recent, ai impresia ca va cunoasteti de o viata. Prezenta acestei persoane este una benefica pentru tine. Simti o conexiune pe care nu o poti explica, in momentul in care destinele voastre s-au intersectat.

Ai încredere in aceasta persoana. Vorbim de incredere deplina. Stii ca in fata acestei persoane poti renunta la toate mastile si iti poti pune sufletul pe tava. Si simti ca daca nu poti avea incredere in ea… nu poti avea încredere in nimeni altcineva.

Comunicați în tacere. Tacerea este una dintre caile importante pe care le folositi pentru a comunica intre voi. Cand intalnesti o persoana cu care esti conectat spiritual, nu trebuie sa iti exprimi bucuria, anxietatea sau teama. Aceasta persoana stie prin ce treci, stie ce simti. Ea intelege starea ta si iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie.

Instinctele tale functioneaza foarte bine pentru această persoana. Stii ca persoana aceasta este potrivita pentru tine. Inima ta iti spune asta si nu exista nici un motiv pentru care crezi acest lucru. Pur si simplu simti ca o cunosti de-o viata si nu exista nici o indoiala ca va potriviti de minune. Cand esti conectat spiritual cu cineva, instinctul tau functioneaza cel mai bine si nu ai nici un motiv logic pentru acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed