Patru elemente care apar în vise, din amintirile noastre

În societățile antice, visele au fost considerate o comunicare cu sacrul divin, care ar putea oferi semne. Visele ne transmit lucruri, pe care nu le stim, iar perceperea lor poate fi una simbolica.

Bijuterii cu diamante

Daca visam bijuterii cu diamante poate sa ne anunte de o casatorie, o promisiune sau un angajament, asadar ceva serios, o relatie stabila de lunga durata. Diamantul este darul pentru aniversarile de 10, 60 si 75 de ani si este piatra speciala a celor adusi pe lume in luna aprilie.

Păianjenii

Știm ca păianjeni țes panze complicate pentru a prinde pradă, astfel, cine visează păianjeni poate indică faptul că este manipulat de o situație sau o persoană. În cazul în care este păianjen otrăvitor, acest lucru poate însemnă că cel care visează este preocupat de o forță. Cu toate acestea, în cazul în care cineva căruia îi este frică de păianjeni visează, visul are o semnificație diferită: el / ea are nevoie pentru a se împăca cu această fobie și a o depăși. Visând gândaci în general, pot reprezenta, de asemenea, ceva care ne “deranjează” sau de care suntem speriați.

Pierderea dinților

Din punct de vedere evolutiv, dinții sunt importanți pentru supraviețuire (avem nevoie de ei să mâncăm) și reproducere (avem nevoie de un set decent de dinți pentru a atrage un partener bun). În consecință, dacă visăm că pierdem dinții înseamnă instinctele pentru a ne proteja și aspectul nostru. La un nivel mai simbolic, dinții reprezintă cât de puternici suntem și câtă încredere simțim. Prin urmare, pierderea dinților într-un vis ar putea reprezenta o situație de viață, în care ni se erodeaza încrederea.

Cădere

Este un mit faptul că vom muri în viață reală, dacă visăm despre căderea și lovirea de sol. Cu toate acestea, o “cădere” în vis ar putea însemna că lucrurile în viața noastră nu merg prea bine. Acest lucru ar putea fi relația ta, cariera, finanțele sau altceva. Aceste vise sunt, de asemenea, frecvente în rândul persoanelor cu depresie, spun unii specialisti. O interpretare literală este că visul activează instinctul de supraviețuire pentru a ne abține de la înălțimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed