Patru barbati cu sarm care cuceresc femeile usor

Barbatul Leu

Leul cu farmecul său inegalabil, reușește să te duca în Rai știind cum sa te induplece cu dorintele sale. Barbatul Leu are suficientă imaginație încât să te surprindă. Adoră partidele sexuale încărcate cu lumânări parfumate, ciocolată și petale de trandafiri. Nici puțină șampanie nu strică, mai ales dacă vrea o relație cu tine. Atunci când un bărbat Leu își dorește ceva mai mult de la tine decât o noapte plină de pasiune, acesta îți va oferi un vin bun sau o altă băutură fină. În plus, barbatul Leu îți ghicește gândurile din prima. Nu e nevoie să îi explici ce îți dorești în pat câtă vreme el te scanează cu privirea în câteva secunde. Se spune despre acest nativ că este singurul capabil să vadă gândurile femeilor, fiind pregătit mereu pentru orice reacție a acestora.

Barbatul Balanta

Delicatele strategii ale lui Cupidon sunt innascute in barbatul balanta. Bunul simt si educatia frumoasa sunt apanajele sale. Cand vine vorba de relaxare, barbatul balanță se pricepe foarte bine la masaj. Dacă vrei senzualitate în stare pură, contactează-l pe acest nativ. Poate să își folosească mâinile și cu scop terapeutic dar și în alt scop, izvorâtor de plăceri nebănuite.

Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioară tace și face. Nu accepta partide de amor banale și te pune mereu în dificultatea de a alege dintr-o gama largă de”oferte”(a se citi aventuri) sexuale. Nu subestima imaginația acestui nativ, chiar dacă la prima vedere poate părea destul de snob și nu ar face fată tensiunii sexuale acumulate în timp.

Barbatul Capricorn

Din lista de zodii de barbați care fac minuni în dormitor cu o singură atingere, este și Capricornul . Acest nativ știe unde să pună mână și mai ales în ce moment al preludiului. Barbatul Capricorn este foarte atent la sensibilitățile unei femei și niciodată, dar niciodată, nu acționează fără a rupe contactul cu privirea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*