Nativul Din Zodia Taur La Locul De Munca

Nativul din zodia taur, este practic si de incredere, dar si incredibil de rabdator. Colegul taur este calm si stabil pana la proba contrarie. Poate ca nu atrage atentia si nu straluceste in echipa, dar el va duce la bun sfarsit orice sarcina, mai ales daca si rasplata materiala este pe masura.

Este bine sa cunoastem bine comportamentul taurului la locul de munca, pentru a avea cea mai buna relatie de colaborare:

Da-i timp pentru a-si termina proiectele si a-si indeplini responsabilitatile. Taurul este foarte metodic si organizat si asta ia timp, el nu sare niciodata peste etape, chiar daca nu sunt foarte importante. El crede cu sfintenie ca un lucru inceput trebuie si terminat fara sa conteze cat dureaza asta.

Asteptati-va sa va structureze si voua munca. Taurul face foarte bine munca dupa algoritmi bine stabiliti si nu il deranjeaza de loc rutina. De aceea conteaza mult punctualitatea, termenele limita si orarele precise. Daca nu le are, nu este efient. Si inca ceva, nu reactioneaza bine la dezordine si nici daca il grabesti sa faca ceva sau il scoti din tabieturile lui.

Fii sigur ca va avansa foarte repede in ierarhie. Sa nu te surprinda avansarea taurului caci lui ii ia chiar mai putin timp decat altora ceea ce poate sa te invete ca cel care respecta ordinea si disciplina si munceste incet sar sigur, este promovat rapid. El de fapt nici nu munceste daca nu intrezareste posibilitatea progresului.

Recunoaste meritele si lauda-l pe taur pentru eforturile sale. Taurul munceste din greu numai daca stie ca este apreciat si recompensat material pe masura. La locul de munca da o mare importanta cresterilor de salariu si avansarilor prin care poate acumula putere.

Invata-te sa faci fata incapatanarii. Colegul taur este poate cel mai incapatanat si mai inflexibil. Asta poate provoca disensiuni la locul de munca mai ales atunci cand taurul nu vrea sa ia in considerara si parerea altora sau refuza sa isi schimbe modul in care muncste la cererea managerilor.

Nu te astepta sa il intelegi usor. Taurul este introvert si relativ tacut si mai mult decat precaut in situatiile sociale. Are tendinta de a-si pastra pererile si sentimentele pentru el si a nu le impartasi nimanui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*