Nativul Din Zodia Gemeni La Locul De Munca

Nativul din zodia Gemeni (21mai -21 iunie), este un semn mutabil, de Aer, masculin, extrovertit si simbolizeaza fenomenele de tranzitie, indecizia, instabilitatea, dualitatea, manat in permanenta de grave incertitudini si ezitari, macinat de contradictii si influentabil.

Iata cateva caracteristici, despre atitudinea si implicarea celor din zodia gemeni, la locul de munca:

Multitasking aflat in permanenta in miscare browniana asa este geamanul la locul de munca implicat in cele mai multe proiecte din cele mai variate, fara rabdare dsi dornic sa raspandeasca toate informatiile pe care le detine. Nu e greu sa comunici cu el daca stii.

– Da-i timp pentru a socializa si va sta de vorba cu tine si cu ceilalti. Gemenilor le place sa vorbeasca si sa ii cunoasca pe toti. El este in plus cel care stie tot despre toti si daca vrei sa afli ultima barfa, adreseaza-te geamanului. Si nu uita sa ii dai timp sa isi foloseasca computerul pentru chat. Gemanul este foarte eficient cand comunica prin mail sau messenger.

– Invata sa folosesti faptul ca gemenii sunt vorbareti. Capacitatea de comunicare si abilitatile in aceasta directie ale geamanului il fac sa fie un element foarte important pentru bunul mers al lucrurilor la locul de munca. Geamanul va fi un excelent negociator, un vorbitor in public de mare forta, asa ca daca lucrezi cu geamanul lasa-l sa se ocupe de prezentarea unui proiect prin comunicare si fii sigur ca munca voastra va fi bine cunoscuta tuturor.

– Intelege ca gemenii au mare nevoie sa fie stimulati in permanenta, asa ca nu il pune sa munceasca la birou 8 ore pe zi, caci nu va avea astampar. Geamanului trebuie sa ii dai mereu ceva nou de facut si care sa ii puna mintea la contributie.

– Respecta faptul ca geamanul trebuie sa faca mai multe lucruri in acelasi timp. Geamanul este cunoscut pentru ca poate lucra pe mai multe planuri in acelasi timp si are cateodata mai multe slujbe odata. Asta poate sa para de-a dreptul haotic pentru altii si greu de controlat, dar tocmai asta il stimuleaza pe geaman si il ajuta sa nu se plictiseasca.

– Foloseste-te de avantajul ca geamanul este foarte flexibil si are o gandire mobila. Este nemaipomenit sa ai un geaman aproape cand ai nevoie de cineva care sa se adapteze din mers la orice schimbare si care sa gandeasca creativ pe o noua directie abia sugerata. Sa tii cont totusi de faptul ca poate fi cam influentabil.

– Nu uita ca geamanului ii cam place barfa. Asa ca ai grija ce ii spui, caci anumite lucruri pur si simplu nu le poate tine pentru el, dezavaluindu-le cand ti-e lumea mai draga, cu cele mai bune intentii de altfel. Ce i-ai spus lui azi, vor stii toti maine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*