Nativii din Zodia Berbec la Locul de Munca

Nativii din zodia berbec reprezinta primul semn in constelatia zodiacului si sunt reprezentantii elementului de foc. Daca avem langa noi, la locul de munca un nativ din aceasta zodie ar trebui sa stim:

– In preajma berbecilor, totul se petrece rapid si cu un scop precis. Ei sunt mereu in miscare si gata de actiune. Atitudinea pozitiva si increderea in sine si in ceilalti sunt elemente extreme de tonice si il ajuta sa isi atinga scopurile, dar si sa le arate colegilor ca se poate.

– Fii mereu gata sa il urmezi, caci berbecului ii place sa conduca. Ei au cea mai buna energie pentru a incepe un nou proiect sau pentru a implementa noi masuri si moduri de lucru. Este important ca Berbecul sa aiba ocazia sa initieze si sa coordoneze activitati, nu neaparat ca manager. Daca berbecul nu are o mica responsabilitate de lider, nu prea are chef de munca si motivatie de a face ceea ce i se cere.

– Ai o dilema sau o chestiune de rezolvat, abordeaza-l necontenit pe berbec. Acestuia ii plac provocarile si ele reprezinta chiar un motor al activitatii lui in munca. Va aprecia enorm faptul ca l-ai facut partas la eforturile tale si va primi mesajul ca ii apreciezi munca si experienta. Va fi sigur ca el este cel mai bun la indeplinirea sarcinilor cele mai gele.

– Fi gata sa renunti la rutina, pentru ca berbecul este mai tot timpul pe actiune. Berbecului nu ii plac activitatile monotone din care evedeaza cu prima ocazie. El iubeste cu pasiune aventura si spontaneitatea, chiar si la locul de munca. Nu va asteptati sa vedeti un berbec in spatele unui birou ingropat in hartii caci daca o face precis este nefericit si ar da orice pentru o munca mai creativa. Berbecul este de obicei peste tot si nicaieri ,in cautare permanenta de noi provocari.

– Adapteaza-te la ritmul rapid de lucru. Un berbec gandeste repede, vorbeste repede, actioneaza repede, merge repede si se asteapta ca si tu sa faci acelasi lucru. Doar asa va avea respect pentru tine, ceea ce este foarte important pentru buna voastra colaborare.

– Trebuie sa fii dintr-o bucata, rezistent. Berbecii nu menajeaza pe nimeni ei sunt sinceri precum copiii care strigau ca imparatul e gol. Nu te astepta de la un berbec la fineturi si rafinamente. Daca are ceva de spus o va spune pe calea cea mai scurta si fara inflorituri. Incearca sa nu te simti jignit, caci nu asta este intentia berbecului. Din pacat de multe ori pare dominant, arogant si lipsit de rabdare. Si inca ceva, berbecului ii place contactul fizic aproape dur asa ca astepta-te la o strangere de mana ca o menghina si la o bataie prieteneasca pe umar care sa te proiecteze in peretele de alaturi. Gesturile astea sunt firesti la el si inseamna ca te treateaza ca pe un egal. Bucura-te.

– Admite si stimeaza independenta berbecului. Cand lucrezi in acelasi proiect cu un berbec da-I spatiu personal cat mai mult, nu te baga peste el si lasa-l sa lucreze autonom cat mai mult. Poate fi un minunat coleg de echipa daca isi intelege bine atributiile si daca are ceva de facut si individual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*