Nativii din semnele de pamant. Ce ne mentine sanatatea mai buna

Nativii din zodiile: Capricorn, Taur si Fecioara, fac parte din importantul grup al semnelor de pamant.

Nativului din zodia Capricorn, ca segment anatomic i se asociaza genunchii, sistemul osos in general si dintii. Are nevoie de un aport crescut de minerale si vitamine, precum si de hidratare corespunzatoare, pentru ca organismul acestuia asimileaza mai greu aceste elemente.

Nativul din zodia Taur, guverneaza gatul, ceafa, sistemul metabolic. In special glanda tiroida poate reprezenta o zona sensibilǎ pentru acesti nativi. De asemenea, este posibil sa aiba un metabolism lenes, adica sa nu transforme corect hrana in energie si, astfel, sa ia destul de usor in greutate. Mai ales ca sunt gurmanzi si prefera mancarurile traditionale grele si dulciurile. Ei trebuie sa faca miscare, pentru ca sedentarismul le aduce un mare deserviciu. Iodul le este foarte necesar pentru functionarea corecta a glendei tiroide. De asemenea, Seleniul si Vitamina E.

Nativul din zodia Fecioara, este foarte preocupat de sanatate. A ei și a celorlalti. Ii place sa se informeze legat de nutritie, medicamente sau remedii naturiste. Cauta sa inteleaga mecanismele de functionare ale organismului si nevoile lui. Fecioara guverneaza intestinele si colonul, iar la aceste niveluri se pot confrunta deseori cu probleme. De aceea, trebuie sǎ aibǎ un adevǎrat cult pentru alimentația sǎnǎtoasǎ și sǎ încerce sǎ fie mereu în echilibru din acest punct de vedere. Unele Fecioare se îmbolnǎvesc atunci când trec prin perioade stresante, mai ales dacǎ uitǎ sǎ mǎnânce sau dacǎ mǎnâncǎ în timp ce lucreazǎ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*