Muzica ascultată de semnele de aer, apă, pământ si foc

Berbecii, preferă muzica vie, inspirațională, cu iz militar dacă se poate. Orice melodie cu un beat puternic(intalnit in rockul modern si in jazz), îi face să vibreze. Wagner este o alegere bună când vine vorba de muzica clasică. Wolfgang Amadeus Mozart, satisface nevoia de ordine a Berbecului, iar Coldplay, Sex Pistols și Ozzy Osbourne sunt alegeri ideale pentru o zi obișnuită. Apreciază, însă, și heavy metal, punk și hard rock.

Taurii, apreciază muzica pop veselă și rock clasic. Melodiile ușurele sunt preferatele lor și nu sunt fani de muzică clasică. Le place să cânte melodiile preferate când le aud la radio. Printre formațiile care îi fac să vibreze pe nativii din zodia Taurului se numără The Beatles, The Rolling Stones sau Heart. Un soundtrack reușit al unui film sau melodia de deschidere a unei emisiuni se pot încadra, de asemenea, în lista de preferințe muzicale ale nativilor din zodia Taurului.

Gemenii apreciază orice fel de muzică, mai puțin rap, întrucât are un ritm complet diferit fată de personalitatea lor. Muzica celor de la ABBA, BeeGees sau Michael Jackson, muzica anilor ‘40, ‘50 sau ‘60, melodiile de dragoste cântate de Frank Sinatra sau Tom Jones, toate se încadrează în lista de preferințe muzicale ale Gemenilor.

Racii sunt romantici, așa că preferă muzica blândă, ritmică, lipsită de urme de agresivitate. Apreciază melodii cu mesaj profund, precum cele cantate de Kelly Clarkson, Whitney Houston sau Celine Dion. Le place să asculte piese pop din vremea copilariei. New age și muzica electronică sunt genuri potrivite pentru momentele în care aleg să mediteze.

Leii, sunt agresivi si sunt adeptii muzicii hard rock și heavy metal. Vibrează pe ritmuri cântate de Def Leppard, Pink Floyd și Black Sabbath. Le place și muzica clasică dramatică, cu orchestrație zdravănă. Inima le bate mai tare când ascultă Beethoven, Wagner sau Rachmaninoff. Cheia este muzica plină de pasiune.

Fecioarele, preferă muzica liniștită, cu efecte calmante, care le ajută să se concentreze asupra îndatoririlor. Enya sau Moby sunt variante care îi atrag. În ceea ce privește muzica clasică, Claude Debussy, Antonio Vivaldi și Wolfgang Amadeus Mozart sunt primii pe lista preferințelor. Muzica celtică și orice piesă cu ritmuri de vioara și flaut le trezește interesul, la fel ca și muzica medievală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed