Gustarile preferate ale nativilor din zodia de pamant

In functie de zodie si elementul natural sub care se afla zodia dumneavoastra, puteti descoperi aici ce alimente sunt adecvate organismului.

Nativii din zodia taur (20 aprilie – 20 mai), prefera gustarile bogate in nutrienti si grasimi. Biscuitii cu unt de arahide ii vor multumi seara inainte de somn. Nu uita ca taurii se enerveaza foarte repede daca nu-si gasesc gustarile preferate in magazin atunci cand vor ei. Daca locuiesti sau esti indragostit de un nativ din zodia taur ar fi bine sa ai tot timpul prin sertar gustarile lui preferate.

Nativii din zodia fecioara (23 august – 22 septembrie), nu ii vei gasi niciodata cu un platou plin de nachos in fata lor. Acest semn zodical alege sanatatea inainte de toate. Snacksurile din soia s-ar putea sa le satisfaca. Daca vrei sa-i cumperi o gustare, cauta ceva fara E-uri sau zahar. Nativii din zodia fecioara isi trateaza trupul de parca ar fi un templu chiar si atunci cand vine vorba de gustari.

Nativii din zodia capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie),vor o gustare care sa inspire eleganta. De aceea vei gasi pe biroul lor o punga cu fistic. Fisticul nu este doar foarte scump este si foarte bun. Avand in vedere ca trebuie sa muncesti putin pentru a manca fisticul, nativii din zodia capricorn sunt chiar mai incantati de aceasta gustare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*