Gustarile preferate ale nativilor din zodia de foc

In functie de zodie si elementul natural sub care se afla zodia dumneavoastra, puteti descoperi aici ce alimente sunt adecvate organismului.

Nativii din zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie), vor o gustare cu scantei. Alunele trecute prin sosul wasabi sunt pe placul lor si este si indicat. Mancarurile picante ajuta oricum la arderea grasimilor. Desi nativii din zodia berbec nu mananca niciodata tot din farfurie, nu vor lasa in punga nici o aluna pentru mai tarziu. Acest produs se mananca cu o sticla de apa langa.

Nativii din zodia Leu (23 iulie – 22 august), sunt mofturosi cand vine vorba de mancare. Trebuie sa fie neaparat interesanta, sa arate bine si sa le satisfaca papilele gustative. Prefera oricand chipsurile cu branza, cat mai multa branza sau aroma de cascaval. Nativii din zodia Leu sunt foarte dragalasi cand isi ling labutele pline de branza de pe chipsuri.

Nativii din zodia Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie), prefera orice suna interesant si n-au mai incercat. Probabil vor opta pentru chipsuri sarate cu sos salsa daca merg la film si la orice alta ciudatenie se poate prepara in casa. Daca vrei sa faci o petrecere poate ca e cazul sa pui doua platouri cu gustari, unul special pentru ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*