Gustarile preferate ale nativilor din zodia de aer

In functie de zodie si elementul natural sub care se afla zodia dumneavoastra, puteti descoperi aici ce alimente sunt adecvate organismului.

Nativii din zodia Gemeni (21 mai – 21 iunie), prefera varietatea iar atunci cand vine vorba de gustarile lor ar fi indicat daca ar fi multe, diferite si colorate. Gemenii iubesc : covrigeii, cerealele, alunele si chipsurile de orice fel. Partea amuzanta este ca nu vor manca toate acestea odata ci se vor gandi mult inainte sa aleaga ce sa manance mai intai.

Nativii din zodia Balanta (23 septembrie – 22 octombrie), isi cauta un echilibru in orice chiar si cand vine vorba de gustari. O punga de popcorn le va multumi si le va aduce sigur un zambet pe buze. Daca vrei sa surprinzi o balanta intr-un mod placut, toarna pe popcorn cat sunt inca calde floricelele si zahar si sare.

Nativii din zodia Varsator (20 ianuarie- 18 februarie), prefera oricand semintele ca gustare intre mese. Fie ca sunt seminte de dovleac sau de floarea soarelui, le place la nebunie sa pocneasca intre dinti ceva. Semintele de dovleac sunt si foarte sanatoase (contin aminoacizi) in afara faptului ca sunt delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*