Doua zodii care spun direct ce au pe suflet fara menajamente

A spune in fata e dificil ! Si asta pentru ca in marea majoritate din cazuri adevarul produce o mare suferinta sufleteasca.

De foarte multe ori in viata nu spunem in fata ceea ce gandim, simtim, pentru ca avem impresia ca nu este obligatia noastra sa captam atentia cuiva cand vine vorba de o fapta urata. Corect, suna frumos, dar este obligatia noastra sa nu fim nepasatori.

Ar fi si patru motive interesante, daca sunteti directi si spuneti in fata ce va roade pe suflet: nu aveti nimic de regretat, va triati masa de cunostinte, mai detensionati relatiile cu cei cu care aveti conflicte, nu veti mai fi de rea-credinta si veti fi un camarad loial.

Fecioara

Cei din zodia fecioara, izbutesc rapid sa atinga cauza si efectul problemelor care ii intereseaza si considera ca toti oamenii trebuie sa faca ca ei. Este de dorit ca durata de timp care le apartine sa nu fie risipita, mai ales daca nu cunosti precis ce ai vrea sa zici sau ce gand vrei sa comunici. Fecioarele sunt firi foarte directe atunci cand comunica fara ezitare orice tip de informatii, pentru ca vor sa fie pricepute imediat, fara a prezenta lamuriri mai tarziu.

Cel mai adesea si in mare parte cei din zodia fecioara sunt : hipercritici, se implica in lucruri neinsemnate, egoisti, ipohondri, prea meticulosi, excesivi, tipicari, cu tendinta de a ”despica firul in patru”, maniaci, puritani, sceptici, cinici, vicleni, foarte incapatanati, putin adaptabili, lipsa de imaginatie si de multe ori conventionali.

Capricornul

Cei din zodia capricorn pot excela intr-o directie, dar fac ravagii in alta. Sunt foarte incapatanati si fac numai ce vor, fara resentimente. Daca ne referim la comunicare, la ceea ce scot pe gura, capricornii au cuvintele la ei, dar atentie…, ei nu vor sa dea nastere la o lume mai buna, mai sociabila ci isi urmaresc propriile tinte. Capricornii, in mare parte sunt sinceri, dar din pacate nu sunt impresionati de tandreturi si profita de oricine, pentru a obtine ce vrea. Spun deschis si in cat mai putine cuvinte ce au de spun, fara menajamente.

Cel mai adesea cei din zodia capricorn sunt: egoisti, mandri, infumurati, pesimisti, depresivi, banuitori, lacomi, avari, ascunsi, lenti,singurateci, izolati, sadici, neglijenti, ambitiosi in detrimentul afectivitatii, refuza progresul si schimbarea, incrancenat doar pentru propriile cauze. Acesta poate sa mai manifeste raceala, gelozie, frigiditate si este foarte interesat sa primeasca cat mai mult, dar cand vine vorba sa ofere, nu este interesat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed