Doua zodii care se leapada irevocabil de oamenii care le fac sa sufere

Capricornul

In viata capricornului apar intervale de timp cand va nimici definitiv legatura cu cineva drag fiindca isi inchipuie ca aceasta nu va merge in nici un moment al vietii sau ca potentiala jumatate a sa il va abandona sau trada. Niciodata un Capricorn nu va fi inteles in actiunile sale distructive de nimeni.

Chiar daca la un moment dat vei incerca sa ii ceri o lamurire in acest sens, el va fi indiferent, flegmatic si rece ca un sloi de gheata, Scutul sau permanent in acest gen de situatii este implicarea totala in sfera muncii. Toti cred ca cei din zodia capricorn sunt insensibili, ceea ce este total eronat. Ei au sentimente, dar nu le manifesta usor si nici in public.

Fecioara

In viata de zi cu zi zodia fecioara este o fire directa si rationala. Avand in vedere persoanele apropiate ii va fi extrem de greu sa le alunge din viata sa sau din mediul sau social. Un lucru comun la cei din aceasta zodie este ca au un tip de personalitate coleric. De multe ori chiar si asa are momentele sale de sensibilitate, iar sentimentele purtate o pot napadi. Trairile acestor fapte o scot din confortul sau si mai ales o blocheaza in a detecta sensibilitatea celorlalti. De multe ori fecioara va alege sa se indeparteze de relatiile importante, chiar daca le va pierde. Cei din zodia Fecioara niciodata nu vor face destainuiri despre ceea ce simt si mai ales nu se vor deschide afectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*