Cum sunt la locul de munca cei din zodia Pesti

Colegul din zodia Pestilor, este emotional, sensibil, viseaza de cele mai multe ori cu ochii deschisi si pare ca nu munceste niciodata. Are un puternic simt al idealului inalt omenesc si asta se vede in toata activitatea lor.

Asadar, daca ai un coleg nascut in intervalul 19 februarie – 20 martie, trebuie sa stii urmatoarele lucruri:

Colegul pesti, este recunoscut pentru intuitia sa, iar deciziile sale se axeaza pe aceasta. Gandirea lui justa este de multe ori confuza si extrem de greu de inteles, dar nu da gres niciodata pentru ca se bazeaza pe ceea ce simt si nu pe ceea ce stiu.

Daca lucrezi la un proiect, nu ezita sa apelezi la el, pentru are o creativitate interesanta. Mintea imaginativa a pestilor are nevoie de spatiu de libera manifestare si va va uimi mereu cu ideile cu care va veni care lasa mereu impresia ca au inspiratie divina.

Fii mereu alaturi de el cand da de greu. Colegul peste este extrem de plin de intelegere si compasiunie poate chiar credul in unele situatii, multi oameni vor profita de acest lucru. Multi vor vrea sa puna in carca pestilor toata munca fara macar sa le spuna multumesc. Ei vor incerca sa ii manipuleze astfel incat sa isi asume mai multe responsabilitati decat ar putea duce. Incurajati pestii sa analizeze situatiile inainte de a accepta sa ajute vreun coleg sau sa munceasca mai mult.

Fiind foarte saritori, pestii, mai mereu uita sa aiba grija si de ei. De cele mai multe ori pun nevoile altora inaintea propriilor nevoi si isi neglijeaza dorintele si viata cu desavarsire. Aduceti-le mereu aminte ca au un corp fizic de care nu strica sa se ocupe din cand in cand, si ajutati-i sa isi sustina dreptul la odihna.

Un alt aspect este ca pestii au nevoie de evadeze in lumea lor din cand in cand, chiar daca aceasta nu are nicio legatura cu realitatea inconjuratoare. Asta ii ajuta sa nu cada in depresie si nici in patima bauturii sau al stupefiantelor. Trebuie de multe ori intelesi si lasati sa aiba momentele lor de visare.

Pare putin ciudat, dar pestii traiesc si muncesc intr-o dezordine creatoare si ca nici curatenia nu este punctul lor forte. Ei au mintea absenta si in general dusa de pe aceasta lume. Ei nu prea stiu ce este aceea punctualitate, uita unde au pus anumite hartii importante, uita cand au intalniri, sedinte, nu dau importanta anumitor detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*