Cum este un angajat din zodia Scorpion la locul de munca

Daca iti incepi programul de munca alaturi de un nativ din scorpion mai tot timpul ai parte de un coleg pasional care are emotii intense si o vointa de fier. Scorpionii nu sunt usor de indurat caci au o prezenta greu de trecut cu vederea cu toate ca ei asta si-ar dori de multe ori. Pot sa fie de-a dreptul intimidatori la locul de munca caci ai mereu impresia ca esti sub lupa lor si ca nu esti pe cat de bun s-a astepta ei.

Iata ce trebuie sa mai stii despre colegul din zodia scorpionului:

Scorpionul are o nevoie mare de intimitate, asa ca ar fi bine sa respecti asta. El este obsedat de separarea clara a muncii de viata personala. Nu vrea ca nimeni sa nu stie cine e el cu adevarat, care ii este familia, provenienta, cu cine isi petrece timpul liber. Ei se deschid daca au nevoie sa o faca dar daca ii fortezi se vor inchide si mai tare si chiar pentru totdeauna. Insa sa nu te surprinda ca scorpionul stie secretele tuturor, el adora si chiar incurajeaza misterele de orice fel, fiind detectivii de serviciu, dar si amatorii de ocultism cei mai ferventi.

Este un bun ascultator, asa ca daca esti intr-o criza apeleaza la scorpion fara grija. El nu va ezita sa iti sara in ajutor si sa treaca la carma. Ei sunt cunoscuti pentru abilitatea de a ramane calmi in situatii de criza si de a resusi sa isi atinga obiectivele in conditii de stress si panica. Pentru el asta este obisnuit, iar pentru ceilalti un adevarat dezastru.

Garanteaza-i mereu scorpionului loialitatea ta. Ei cer acesta garantie si o ofera in schimb de mult mai multe ori. Daca lucrati impreuna in acelasi proiect aratati-le ca sunt devotati si responsabili si ca munciti cot la cot cu ei. Nu promiteti nimic, dar daca o faceti respectati-va cu orice pret promisiunea, altfel veti regreta.

Permitele nevoia de spatiu de manevra, ei sunt destul de autosuficienti si nu au nevoie de supraveghere permanenta si nici sa fie tinuti de mana si cocolositi. Daca au intrebari si nelamuriri vor veni spre voi.

Intelege nevoia de a avea putere de decizie si control. Asta poate crea tot felul de tensiuni la locul de munca. Fiti rabdatori si discutati cu calm toate detaliile activitatilor pe care le faceti impreuna, stabiliti clar responsabilitatile si respectati ceea ce ati stabilit. Este important sa stie care ii sunt responsabilitatile si gradele de libertate in luarea deciziilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*