Cum este nativul din zodia rac la locul de munca

Daca la birou sau in echipa ai un coleg care mai tot timpul te sprijina, care te face sa te simti la munca mai bine decat acasa, care iti intelege sentimentele si simpatizeaza usor cu tine, este precis vorba de un rac. El este foarte atent la nevoile emotionale ale altora.

Este bine de stiut cum sunt racii la locul de munca si iata cateva exemple:

Fi gata sa lucrezi in conditii de confort sporit si organizat ca acasa, fiindca racul are nevoie sa se simta foarte bine la locul de munca si ii este in permanenta dor de caminul sau de aceea va face totul pentru ca la locul de munca sa reproduca atmosfera de acasa, va aduce obiecte personale, fotografii de familie, suveniruri si din cand in cand produse preparate

Intelege ce anume motiveaza un rac si anume stabilitatea si securitatea emotionala. Racul nu are nevoie de bani sau recunoastere pubilica si va munci pentru bani putini daca ii mediul il hraneste emotional.
Invata sa faci fata schimbarilor de stare emotionala. Racul este precum fazele lunii in permanenta fluctuatie emotionala. Intr-o clipa trece de la veselie la tristete. Aceste treceri bruste te pot lasa intr-o stare de confuzie si nesiguranta si habar nu ai cum sa depasesti momentul. Nu trebuie sa te simti vinovat pentru aceste lucruri, de vina este luna. Nu te lasa si tu influentat si perturbat.

Respecta nevoia de intimitate a racului. El stie despre emotiile tuturor, dar nimeni nu stie cine este racul sau ce simte el cu adevarat. Nu ii place sa vorbeasca despre sine asa ca nu il fortati sa o faca pentru a nu se inchide in carapacea sa. Ai rabdare caci pana la urma si numai daca trebuie racul se va deschide.

Respecta sentimentele colegului din zodia rac. Natura profund emotionala a racului il face atat de usor de ranit. Vorbe care trec fara urmari pe la urechile altora il pot jigni de moarte pe sensibilul rac, lucru pe care nu il uita cu usurinta. Pe de alta parte el are cea mai dezvoltata capacitate de a simti si intelege emotiile celorlalti si de a fi empatic si alaturi de oricine trece prin momente grele. Asa ca daca ai nevoie de un umar pe care sa plangi si de cineva care sa te asculte racul este cel mai in masura sa o faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*