Cristalele naturale specifice celor din zodia Scorpion

Zodia scorpion incepe pe 23 octombrie si se termina pe 21 noiembrie. Elementul sau esential este apa, si este dominat de planetele Marte si Pluto. Cei din zodia Scorpion este hotarati, rafinati, magnetici, paradoxali si curiosi. Pietrele pretioase potrivite acesti zodii sunt cele de culoare rosie sau neagra. Cele de culoare rosie amplifica energia, initiativa, curajul, competitia si succesul iar pietrele negre genereaza seriozitatea si sporesc deschiderea catre adevar.

Talismanul norocos al nativului din zodia Scorpion este considerat Granatul, o piatra semipretioasa ale carei culori variaza de la rosu inchis la verde, le aduce dragoste, prietenie si fidelitate celor nascuti in zodia Scorpion. Ajuta la atingerea scopurilor si mareste efectele celorlalte cristale alaturi de care este purtat. Granatulare si un puternic rol protector asupra sanatatii, purifica si vitalizeaza organismul.

Un alt cristal pretioas pentru Scorpion este acvamarinul. Piatra transparenta, a carei culoare variaza de la albastru deschis la albastru verzui, acvamarinul este cunoscut inca din antichitate pentru calitatile sale pozitive. Era considerat talismanul norocos al pescarilor. Pe nativii Scorpion ii ajuta sa-si reduca temerile, fobiile, anxietatea, depresia si sa fie mai calmi. Acest cristal este recomandat celor care doresc sa-si imbunatateasca performantele la locul de munca.

Hematitul, este piatra pretioasa speciala, pentru cei din zodia Scorpion, deoarece ea a fost descoperita chiar si pe planeta Marte. Acesta aduce purtatorului pace si siguranta. De asemenea, confera curaj si aduce noroc. Piatra pretioasa poate fi gasita in culorile rosu-maroniu, gri-negru sau negru. Denumirea sa provine din limba greaca si inseamana ,,sange”, datorita culorii rosii.

Scorpionul mai poate alege sa poarte malachit, jad, peridot, citrin sau rubin. Cel din urma are efecte pozitive asupra nativului. Mareste nivelul energiei si stimuleaza iubirea. Il ajuta pe purtator sa se faca remarcat si sa dobandeasca succesul in orice domeniu. Se spune ca rubinulisi schimba culoarea in functie de starea de sanatate a purtatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed