Afla Ce Zeitate Te Infatiseaza Dupa Horoscopul African Kemetic ! Zodiile Din Elementul Apa

Horoscopul Kemetic, reprezinta o straveche credinta astrala din asa numita Afica Neagra. O multime de zeitati au fost venerate de-a lungul timpurilor de toti cei care credeau in arhaica credinta.

Aceste zodii din elementul Apa, sunt caracterizate prin schimbari emotionale. Apa reprezinta nivelul emotional, universul sufletului, dorintele, sentimentele si dragostea. Nativii zodiei din elementul Apa, sunt receptivi la sentimente si emotii, ei judeca in primul rand cu sufletul, si apoi cauta argumentele obiective.

Racul este reprezentat de zeitatea Neith, vazută ca si mama suprema a tuturor zeilor. Ea este zeitatea razboiului. Grecii o venerau sub numele de Atena sau Minerva. Protectia si intelepciunea pe care ea le are de oferit atat oamenilor, cat si celorlalti zei o fac extrem de iubita. Personalitatea sa se regaseste in toti cei care s-au nascut sub acest semn zodiacal.

Scorpionul este reprezentat în horoscopul Kemetic de Imin care nu numai ca este o zeitate creatoare, dar s-a creat si pe sine. El este discret, insa, in acelasi timp, foarte activ. La începuturi, Imin a fost o zeitate razboinica ce si-a distrus inamicii pentru a restabili ordinea divina.

Pestii sunt reprezentati in horoscopul Kemetic de zeitatea leoaica Hakru, considerata Creatoarea ce ajuta la pastrarea ordinii in lume. Ea sta in templul sau, iar atunci cand il paraseste, ia diferite forme. Atunci cand este impacata cu sine ia infatisarea Zeitei Pisica, Bastet, aducand fericire fiintelor umane. Cand este suparata, se preschimba in Sekmet, zeitatea razboinica ce aduce suferinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*