3 tipuri de barbati care iti otravesc viata

Cu timpul, dupa ce asimilam o anumita experienta in viata de cuplu, ne dam seama ca nu relatiile sunt dificile, ci oamenii le fac asa. Sincer, realizam de multe ori ca suntem in relatii toxice, care ne fac rau. Multe femei stiu ca barbatii devin extrem de posesivi si gelosi, ceea ce conduce la o sumedenie de certuri sau se termina cu agresiune.

Este bine de stiut ca daca esti indragostita de un barbat din aceste trei zodii, fii cu bagare de seama pentru ca nu se stie niciodata. Se stie faptul ca la inceput, poate doi, poate trei ani este ,,lapte si miere,, si ai senzatia ca este barbatul perfect, insa in anumite situatii lucrurile se pot schimba numaidecat.

Barbatul Scorpion, sunt cunoscut pentru firea lui pasionala si sarmanta. Este un romantic incurabil, insa o data ce l-ai calcat pe orgoliu nu mai este cale de intoarcere. Vei intra pe un teren minat de pe care nu vei mai putea iesi. Nativul nascut sub acest semn zodiacal va recurge la violenta verbala si fizica, mai mereu. El iti va vana slabiciunile si se vor folosi de ele pentru a te face sa suferi. Nu este deloc diplomat si va fi foarte greu pentru a-l aduce la sentimente mai bune. Daca il ranesti, este foarte razbunator sau daca i-ai gresit si l-ai făcut să sufere, te va face sa-ti doresti sa regreti amarnic. Suferinta il va face sa se razbune inzecit si nu va uita niciodata ce ai făcut.

Barbatul Pesti, la prima vedere pare un mielușel, inofensiv. El se poate transforma total in momentul in care devine paranoic. Cu cat isi face mai multe filme în cap, cu atat va fi mai gelos si mai violent din punct de vedere verbal. Barbatul pesti este posesiv si vrea sa detina controlul in totalitate intotdeauna. Parerea lui este ca partenera lui nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa se conformeze dorintelor lui pentru ca are mereu dreptate. Daca deja ai o relatie cu un astfel de barbat, după un timp te vei simti sufocata pentru ca nu vei avea voie sa faci nimic, iar daca doresti sa faci, el va comenta intodeauna. Sunt foarte multe momente cand va vorbi gura fara el fapt care îi va afecta reputatia in fata partenerei de viata.

Barbatul Berbec, nu este usor de suportat intr-o relatie pentru ca se gandeste mai mult la el decat la iubita sa. Desconsidera mai mereu munca pe care iubita lui o face prin casa, iar atunci cand aceasta face curatenie, nu-l opreste nimic sa-si arunce hainele pe unde apuca. Ca de fiecare data la inceputul relatieiva fi indiferent, dar cu timpul, dupa ce va cunoasteti mai bine si o sa-si permita sa faca aceste lucruri, va deveni deja un obicei si te va trata ca pe sclava lui. Barbatul berbec este de multe ori de parere ca tu trebuie sa faci curatenie, chiar si dupa el. Lipsa respectului la acest nativ este cel mai mare defect pe care il are intr-o relatie si vei vedea ca va durea enorm, chiar mai mult decat o jignire verbala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

You may have missed